Dubravka idő előtt visszatér válogatottjából

A Manchester Unitednél kölcsönben szereplő kapuvédő, Martin Dubravka a vártnál előbb visszatér Carringtonba, miután sérülést szenvedett a szlovák válogatott egyik edzésén.


A 33 éves portás várhatóan pályára lépett volna hazája két Nemzetek Ligája mérkőzésén is, előbb ma (csütörtök) este Azerbajdzsán, majd vasárnap Fehéroroszország ellen. 

 

Elővigyázatosságból azonban Dubravka kikerült a nemzeti csapat keretéből, problémáját pedig Carringtonban fogják kezelni.

 

Dubravka az átigazolási időszak utolsó napján szerződött az Old Traffordra a Newcastle United együttesétől és a 2022/23-as szezon végéig szóló kölcsönszerződést írt alá a klubbal.

 

 

Bemutatkozására eddig még nem került sor a Vörös Ördögök színeiben, de a meccsnapi keretekben De Gea helyetteseként számos alkalommal helyet kapott. Mindazonáltal a Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga csoportmérkőzést ki kellett hagynia.

 

2014 májusi debütálása óta 30 alkalommal ölthette magára a szlovák válogatott mezét, amikor kapott gól nélkül hozott le egy Montenegro ellen 2-0-ra megnyert mérkőzést.

 

Legutóbbi válogatott szereplésére 2021 novemberében, Málta ellen került sor, ahol 6-0-s sikert arattak.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!