Van der Sar inspirálta De Geát

A Manchester United célpontja, David De Gea felfedte, szeretne hasonló utat bejárni karriere során, mint a veterán Edwin van der Sar.


Sir Alex Ferguson minden követ megmozgat, ugyanis szeretné, hogy a spanyol kapus legyen a szezon végén visszavonult Edwin van der Sar utódja.

 

A játékos nem volt hajlandó beszélni jövõjérõl és kikötötte, ez csak is a Dániában rendezendõ U-21-es Európa-bajnokság után nyeri aktualitását, ugyanakkor hízelgõnek találja, hogy nagyon sokan õt tippelik a holland utódjának.

 

"A tény, hogy úgy gondolnak rám, mint egy nagy kapus utódja, egy olyan dolog, ami tetszik" - mondta a Gazzetta dello Sportnak.

 

"Nagyon fontos, hogy küzdeni kell és keményen dolgozni, mert ez még csak a kezdet számunkra és hogy elérjük azt a szintet, még nagyon sokat kell tennünk."

 

"Reméljük, hogy úgy tudok majd játszani, mint tette azt van der Sar az õ idejében. Jelen pillanatban nagyon nehéz elõre tekinteni, de szeretném, ha sikerülne."

 

"Szükségem van erõre, szerencsére és óvatosságra saját magammal szemben, mivel a futball képes felemészteni. Azonban reménykedek."

 

 

Egyes spanyol jelentések korábban azt állították, a Premier League bajnoka már megegyezett az Atletico Madriddal, melynek értelmében a játékos 21 millió euróért (18,8 millió font) teheti át székhelyét az Old Traffordra.

 

Amikor megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy õ lehet minden idõk egyik legdrágább kapusa a történelemben, így felelt: "Az olyan dolgok, mint a számok, záradékok, árak, nem érdekelnek engem."

 

"Az az érték számít igazán, amelyet a pályán láthatsz, nem pedig az az érték, amelyet mondanak neked."

 

"A pénz másodlagos, drága játékosnak lenni egy olyan dolog, ami engem nem hoz lázba; sokkal jobban foglalkoztat, hogy mit gondolnak rólam az emberek, amikor a pályára lépek."

 

Annak ellenére, hogy a következõ szezonban már a Manchester United játékosa lehet, De Gea elismeri, a múlt hónapban lejátszott Bajnokok Ligája döntõjében nem a Vörös Ördögökért szorított.

 

"A Barcelonának drukkoltam, azonban nem voltam semmilyen eufória hatása alatt."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!