Owen a csúcson fogja abbahagyni

Michael Owennek rövidtávon még nincsenek tervei a visszavonulásra, de elmondta, számára fontos hogy a legmagasabb szinten hagyja abba.


A tapasztalt csatár nemrég írta alá újabb, egy éves szerzõdéshosszabbítását a Manchester Unitednél, amely végeztével már a 32. életévében fog járni.

 

Elkellett fogadni, hogy az Old Traffordon csak kiegészítõemberként számítanak rá, mivel Sir Alex Fergusonnak világklasszis játékosai állan rendelkezésre a támadósorban. Owen azonban így is fontos részének érzi magát a United csapatában, és magabiztos azt illetõen, hogy képes továbbra is a legmagasabb szinten bizonyítani képességeit.

 

Azonban azt elismerte, ha egyszer már nem ilyen érzésekkel lép majd pályára, akkor tudni fogja, hogy eljött az idõ a visszavonulásra, mivel soha nem akarta azt, hogy a kelleténél tovább nyújtsa játékospályafutását.

 

"Imádom a futballt, és imádok játszani, de én biztosan nem leszek olyan játékos, aki lejjebb adja az igényeit, és alsóbb osztályokban vagy gyengébb csapatoknál fog futballozni" - kezdte az Aranylabdás támadó a Sky Sports News-nak.

 

"Akkor akarok kiszálni a mókuskerékbõl, amikor még jó állapotban, a legmagasabb szinten vagyok képes játszani."

 

"Mind tudjuk, hogy egyszer mindenki életében eljön az az idõpont, amikor búcsút kell intenie a futballpályának, és én is tudom, hogy másodszor már nem leszek 18, 19, 20 éves vagy olyan idõs játékos, mint most. De a menedzser úgy érzi, hogy elég jó vagyok ahhoz, hogy kivegyem a részem a csapatból, és még fontosabb az, hogy én is úgy érzem, hogy képes vagyok tenni a csapat sikereiért."

 

"A karrierem valószínûleg még két,három, maximum négy évig tart, és ennyi."

 

 

Owen az idei szezonban bajnoki címhez és Bajnokok Ligája döntõbe segítette a Manchester Unitedet és elárulta, nem hezitált amikor a klub a nyár kezdetén közös együttmûködésük meghosszabbítására tett ajánlatot.

 

"Végig azt mondtam, hogy szeretnék maradni és csak az volt a kérdés, hogy a klub újabb szerzõdést ajánl-e nekem" - tette hozzá.

 

"A menedzser már a szezon vége elõtt pár héttel beszélt velem errõl. A Premier League és a Bajnokok Ligája addig elõnyt élvezett, amíg el nem dõltek a dolgok és csak azt követõen lehetett bejelenteni a megállapodást."

 

"Nagyszerû hír volt, amikor a menedzser közölte velem, hogy meg akar tartani. Hatalmas önbizalmat adott ez számomra, hiszen rengeteg nagyszerû játékossal játszhatok együtt hétrõl-hétre a Manchester Unitedben és nagy megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a klubnak." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!