Sanchez a kvintettbõl választ

Az Udinese megerõsítette, hogy mind az öt érdeklõdõ klub hivatalos ajánlatot tett Alexis Sanchezért.


A chilei szélsõ szolgálataiért a Bajnokok Ligája-gyõztes Barcelona mellett a manchesteri duó, a United és a City, illetve a Juventus és az Internazionale is sorban áll, és mindegyik klub megtette a kellõ lépéseket az ügyben.

 

Korábban a City vezette a versenyfutást a 2010-es világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettjéért, miután egyes hírek szerint õk tették a legjobb ajánlatot az Udinese asztalára financiális szempontból - ám a végsõ szót maga a játékos mondja ki.

 

A Manchester United az licitálás végsõ szakaszában kapcsolódott be, miután Sir Alex Ferguson nem szerette volna csak úgy elszalasztani a sokak szerint még mindig csiszolatlan gyémántnak számító középpályást.

 

Úgy tudni, a Juventus egy igazi nagy névvel szeretni megleni szurkolóit új stadionja felavatásakor - ám a legújabb hírek szerint a játékos megszerzésére a legesélyesebb a Barcelona, illetve az Inter.

 

Az Udinese átigazolási ügyeket intézõ megbízottja, Stefano Antonelli, akinek minden fontos igazoláshoz köze van a klubnál, most azt mondja, hogy mérlegelik a jelenlegi lehetõségeiket.

 

 

"Öt klub van, amely minden tõle telhetõt megtesz azért, hogy megszerezzék: Barcelona, Manchester City, Manchester United, és két olasz klub" - kezdte Antonelli a Sky Italianak.

 

"Mindegyik klubtól kaptunk ajánlatot. Nem akarunk licitálási versenyt gerjeszteni, de Sanchez egy elég nagy név jelenleg az átigazolási piacon, és mindenki szeretné õt megszerezni."

 

"A következõ napokban mindannyiunk számára kiderül, hogy Sanchez hol folytatja majd. Természetesen szeretnénk mi is megtartani egy ilyen értéket, de amikor ilyen ajánlatok érkeznek, azokkal egyáltalán nem tudunk versenyre kelni."

 

Antonelli elárulta, bár nem tudja, hogy végül hol köt majd ki Sanchez, azonban Barcelonát logikus végállomásnak tartaná a szélsõ számára.

 

"Mindegyik klub, amellyel tárgyalásokat folytattunk, eséllyel pályázik a megszerzésére, de jelen pillanatban az a megérzésem, hogy mindenképpen külföldre szerzõdik" - tette hozzá.

 

"A Barcelona nagyon nagy erõt képvisel jelenleg a világ futballjában, és az õ erõteljes érdeklõdésük nagy változásokat hozhat a korábbi képhez képest."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!