Pellistri nyugodtan várja a debütálását

Facundo Pellistri azt mondja, hogy nyugodtan várja a Manchester Unitedben az elkövetkező, izgalmas időszakot.


Az uruguayi játékos a legutóbbi mérkőzéseken már a kispadon ült, de a United felnőtt csapatában való bemutatkozása még várat magára, egészen 2020-as érkezése óta.

 

Az első bevetés azonban már a látóhatáron lehet, a szélső pedig teljesen fitt, miután a szezon elejét kénytelen volt sérülés miatt kihagyni, amit még a felkészülési időszakban szedett össze, viszont a Liverpool elleni barátságos, 4-0-ra megnyert mérkőzésen még gólt is szerzett.

 

A fiatal támadó számára még arra is mutatkozik esély, hogy az uruguayi válogatott világbajnoki keretében is helyet kap.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek" - mondta nekünk. "Naponta keményen edzek és mindent élvezek abban az életben, ami a Manchester Unitednél zajlik. Remélem, hogy lesz lehetőségem egy kis játékidőhöz is jutni. Szóval most mindennel elégedett vagyok és tetszik az ittlét."

 

 

"Teljesen nyugodt vagyok és várom, hogy debütálhassak. Sok barátságos meccsen játszottam a klubban, de még élesben nem sikerült bemutatkoznom különböző okok miatt. Sokat voltam kölcsönben, ám ezúttal itt maradtam és most keresem, várom a lehetőséget, úgyhogy nyugodtan várom a pillanatot, amikor pályára léphetek."

 

Pellistri, aki csak decemberben tölti a 21. életévét, nagyra értékeli a lehetőséget, hogy minden nap a carringtoni edzőpályán dolgozhat és elsajátíthatja a "szakma" minden fortélyát.

 

"Igen, ez hihetetlen" - lelkendezett. "A felnőtt csapathoz tartozó játékosokkal edzhetek együtt, ők a legjobb játékosok és sokat tanulok tőlük. Nagyon boldog vagyok, hogy ezekkel a srácokkal lehetek az edzőpályán és osztozhatom az öltözőn."

 

"Természetesen kicsit jobban kijövök azokkal a srácokkal, akik tudnak spanyolul, de az egész csapat fantasztikus és mindenki nagyon kedves."

 

A világbajnoki részvételt minden játékos pályafutása csúcsának tekinti, Pellistri pedig örül, hogy mér több alkalommal is szerepelhetett az uruguayi válogatottban. 

 

"Igen, a hazádat képviselni mindig a legjobb dolog. Szerencsére már volt is lehetőségem erre, ahol szintén nagyszerű játékosokkal lehettem együtt. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget is és igyekszem a legtöbbet kihozni belőle."

 

"Bizony, a világbajnokság olyan dolog, ami akaratlanul is ott van az ember fejében. Napi szinten foglalkoztat a dolog, most pedig egyre közelebb kerül. Az a feladatom, hogy keményen dolgozzak és készen álljak, amikor hívnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!