Tottenham U21 - Manchester United U21 1-1

Ismét csak egy döntetlenre volt képes a csapat U21-es különítménye, ami az idényben már a 7. és még egy kihagyott büntető is belefért a vendégeknek a mérkőzésen.


Azt hihettük, hogy megindult a fiatal gárda a győzelem útján, miután az előző fordulóban 3-2-re le tudta győzni a Wolves csapatát, azonban a csapat idegenben csak egy pontot tudott elcsenni a Tottenham U21 csapatától, azt is mentés árán, pedig a mérkőzés elején még egy büntetőt is kihagyott a United. Az első félidőben Santiago révén a hazaiak szereztek vezetést, amire ismét a hosszabbításban tudott Jurado válaszolni.

 

Iqbal kap remek labdát a tizenhatoson belül, befelé cselezne, de kirúgják a lábát, a bíró látta, büntetőt ítél, amit azonban Emeran nem tudott értékesíteni, csúnyán fölé lőtte a labdát.

 

Másik oldalon Devine kapott használható labdát, a kapuig robogott vele, azonban a próbálkozást a United hálóőre védeni tudta, az ismétlés pedig messziről érkezett, de ez a helyzet elkerülte a kaput.

 

Támadnak a Vörös Ördögök, Shoretire vezette be a tizenhatos bal oldalán a labdát, azonban a lövése a jobb oldali kapufáról kipattant, a védők pedig ezután már fel tudtak szabadítani.

 

Hardley adott tanári passzt Shoretire irányába, aki szinte a kapu előtt belebotlott a labdába, így az a felső lécről kifelé pattant.

 

Az időközben becserélt Forson kapott labdát a tizenhatos előterében, nem dajkálta, egyből rátekerte a kapura, a hálóőr azonban lekövette a mozgást és lehúzta a játékszert.

 

A Fehérek oldalán Santiago volt túlságosan határozott, két védőt is megelőzött a kapu előtt egy hosszú indítást követően, testtel is dolgozott, majd rácsúszott a labdára és a kapusra is. Nem volt szép jelenet.

 

Ismét Santiago, azonban most egy góllal tűnik ki a tömegből, a védők mögé kap tökéletes indítást, lekezeli, majd a kapus mellett a hálóba talál. 1-0

 

Második félidőben is a Tottenham volt élénkebb, bal oldalról jön a beadás, Fagan-Walcott fejét találta meg, azonban most nekünk segített a felső léc.

 

Devine vezeti fel a pálya jobb oldalán a labdát, passzol a társnak, majd visszakapja, de a United hálóőre kivédte a próbálkozást, a kipattanót pedig begyűjtötte.

 

A United jöhet szabadrúgással, Shoretire tekeri be középre, a megtalált fejest azonban a kapus könnyedén fogja.

 

Jurado jön fel a jobb oldalon, beadja a labdát középre, ahol Emerant találta meg, ő azonban a kapu mellé gurít.

 

Mainoo vezeti fel a labdát a tizenhatos előteréig, ahol passzol ki a jobb szélre, Jurado először eladja a labdát, de harciasságának hála rátudja küldeni azt a kapura és szerencséje is volt, mert az beakadt a bal felsőbe. 1-1

 

Az eredmény már nem változott, maradt a csapat a 11. helyen a tabellán, legközelebb pedig a 6. helyezett Manchester City U21 ellen játszik otthon városi rangadót november 5-én 14:30-kor.

 

Összefoglaló:

United: Vitek; Mengi, Hardley, Bennett, Jurado; Savage, Coolyer (Huddlestone 66); Emeran, Shoretire, Mainoo; Iqbal (Forson 27)

Nem használt cserék: Fredricson, Harrison, Gore

Gólok: Santiago 41 ill.: Jurado 90+2

Lapok: Hardley


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!