Casemirot megbabonázta Ten Hag

Casemiro elárulta, hihetetetlenül jó benyomást tett rá Erik ten Hag megszállott győzelmi vágya.


A brazil válogatott játékos, aki egyben a világ egyik legjobb védekező középpályása, csillog az Old Traffordon, mióta sikerült felvennie a Premier League ritmusát a nyári, Real Madridtól való átigazolását követően.

 

A csoportelsőségről döntő Real Sociedad elleni Európa-liga mérkőzést megelőzően Casemiro ült a menedzser mellett a hivatalos sajtótájékoztatón és lelkendezett a holland szakember csillapíthatatlan győzni akarása kapcsán.

 

"Azt hiszem, miután elég régóta vagyok a futballban, bár még csak 30 éves vagyok, a győzelmi megszállottsága lepett meg a leginkább" - kezdte Casemiro.

 

"Szerintem számos erőssége van. Mi mindannyian tudjuk, hogy egy folyamatban vagyunk és együtt erősödünk, illetve haladunk. De azt mindenki látja, hogy ő nyerni akar. Az ő elhivatottsága arra, hogy tanítson minket és mindent miliméterre pontosan tökéletesítsen, kulcsfontosságú. Nagyon kevés menedzser rendelkezik ilyen megszállottsággal a győzelmet illetően."

 

"Ez olyan dolog, amelyet én is csak nagyon kevés menedzsernél láttam."

 

 

Casemirot arról is kérdezték, aggódik-e amiatt, hogy megsérül a hónap végén kezdődő világbajnokságot megelőzően.

 

A labdaszerző játékos kulcsfigurája lesz a fogadóirodák szerint a torna végső megnyerésére is esélyes, brazil válogatottnak, de ő egyelőre még nem gondol a katari világeseményre.

 

"Egy játékos egészséges mentalitása lehetetlenné teszi, hogy már most a világbajnokságra koncentráljon" - tette hozzá.

 

"A holnapi [csütörtöki] mérkőzés sokkal fontosabb számunkra annál, mint hogy a világbajnokságra gondoljunk."

 

"Szóval bármelyik játékos, amelyik azon kezd el gondolkodni, hogy sérülést szedhet össze, az egyáltalán nem hasonlít arra, amilyen én vagyok. Én csak arra koncentrálok, hogy holnap mindent beleadjak a pályán annak érdekében, hogy egy nagyszerű mérkőzést játszunk és segítsem a csapattársaimat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Sociedad - Manchester United

Európa-liga, 6. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!