ÉLŐ: Európa-liga play-off sorsolás

Lássuk, hogy mely csapat "testén" keresztül vezet a Vörös Ördögök útja az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába a legjobb 16 közé.


Erik ten Hag csapatának végül nem sikerült Spanyolországban legalább két gólos különbséggel legyőznie a Real Sociedad alakulatát, így végül az "E" jelzésű csoport 2. helyén végeztek, emiatt pedig rájátszásra kényszerülnek egy, a Bajnokok Ligája csoportjából 3. helyen kieső csapat ellen.

 

A lehetséges ellenfelek listája meglepő módon igencsak veretes, korábban pedig már írtunk is, de nézzük meg gyorsan felsorolva, hogy kik is kerülhetnek a United útjába.

 

Az Ajax, a Barcelona, a Bayer Leverkusen, a Juventus, az RB Salzburg, a Sevilla, a Sahtar Donyeck és a Sporting csapatainak nevét fogja rejteni az a kalap, amelyből a holland mester és fiai várják az ellenfelet, a névsort böngészve viszont megállapítható, hogy nagyon jó lett volna ezt a plusz két találkozót elkerülni, az amúgy is igenycsak zsúfolt menetrendben.

 

 

A kisorsolt párosok a mérkőzéseket majd 2023 február 16-án és 23-án fogják lejátszani, a párharcok győztesei pedig csatlakoznak a legjobb 16-ba jutott csoportelsőkhöz (a további párosításokat 2023 február 24-én fogják kisorsolni), a vesztesek pedig kiesnek a 2022/23-as európai kupaszereplésből.

 

A play-off sorsolás magyar idő szerint 13:00-kor kezdődik, mi pedig élőben követjük és osztjuk meg veletek a kialakult párosítások nevét.

 

Párosítások:

 

1. FC Barcelona - Manchester United

2. Juventus - FC Nantes

3. Sporting - FC Midtjylland

4. Sahtar Donyeck - Stade Rennais FC

5. AFC Ajax - FC Union Berlin

6. Bayer 04 Leverkusen - AS Monaco

7. Sevilla FC - PSV Eindhoven

8. FC Salzburg - AS Roma


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!