Menedzsere figyelmeztette Garnachot

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag figyelmeztette tinédzserkorú játékosát, Alejandro Garnachot, hogy az Old Traffordon való befutási lehetősége a hozzáállásán fog múlni.


A 18 éves tehetség a kispadról beállva két gólpasszt kiosztva segített csapatának talpra állni a csütörtöki, Aston Villa ellen 4-2-re megnyert Ligakupa mérkőzésen és ezzel kivívni a Burnley elleni, következő körben történő folytatás lehetőségét.

 

Az U20-as argentin válogatott játékos Ten Hag irányítása alatt a Sheriff Tiraspol ellen október végén megnyert Európa-liga csoportmérkőzésen lehetett kezdő felnőtt pályafutása során először, majd egy héttel később a Real Sociedad otthonában első gólját is megszerezte tétmérkőzésen.

 

Ten Hag azonban korábban elismerte, Garnacho viselkedése a szezon korábbi szakaszában nem felelt meg az általa elvártaknak, amely kapcsán olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a felkészülési szezonban kétszer is elkésett a csapat edzéséről. 

 

A Villa elleni meccs után a holland menedzser pedig ismét kihangsúlyozta a jó hozzáállás fontosságát.

 

 

"Jó volt, hogy beállt és ilyen teljesítményt nyújtott, illetve hatással tudott lenni a mérkőzésre az asszisztjaival, cseleivel és a védelem mögé történő befutásaival" - kezdte Ten Hag.

 

"Még tanulnia kell a dolgokat, de természetesen nagyon boldogok vagyunk a fejlődése miatt és hogy hozzá tud tenni a csapathoz."

 

"Minden a hozzáállásán és az attitűdjén múlik. Ha tovább folytatja a munkát, akkor igen, lehetséges [hogy többet játszon]. Ő minden nap egyre jobbá akar válni. A megfelelő dolgokat kell tennie az életstílusában. A képessége rendelkezésre áll."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!