Manchester City U18 - Manchester United U18 - 2-3

A Manchester United U18-as csapata idegen környezetben győzte le a Manchester City U18 csapatát egy parázs mérkőzésen.


A City kezdte jobban a mérkőzést, vezetést is szereztek az első félidőben O'Reilly jóvoltából a 34. percben. A második félidőben azonban felébredt a vendég csapat, Williams egalizát a 63. percben, Norkett szerezte meg a vezetést öt perccel később, majd Nolan adta meg a kegyelem döfést a meccs hajrájában és igaz, hogy erre még a City Wittingham révén válaszolni tudott, a végkimenetelen nem változtatott. 

 

Oboavwoduo vezette fel a labdát a bal oldalon senkitől sem zavartatva, leadta Heskey-nek, aki egyből beadta középre, ott azonban Alfa-Ruprecht csak az oldalhálót találta el. Ajtó ablak helyzet volt. 

 

Szabadrúgás a Unitednek, Murray tüzelte rá a labdát, de a kapus ki tdta paskolni a bal sarok irányából, ott várta Jackson, aki rosszul ért hozzá, így lett jó Fredricsonnak aki szinte beesett a kapuba a labdával, de les miatt nem adták meg a gólt.

 

Alfa-Ruprecht vezeti a tizenhatos előteréig a labdát, Oboavwoduo-hoz passzolt a bal oldalra, aki rávezette védőjére, majd jól adta le a jó ütemben érkező Galveznek, a beadásával Heskey csak a kapufát találta el labdájával. 

 

Rohamoznak a Kékek, Wittingham kap jó labdát középen, lövését azonban Harrison szépen hárítja.

 

A Vörös Ördögök is hallatnak magukról, Oyedele ugratja ki Norkettet, aki egy az egyben vezethette rá a kapusra a labdát, azonban az kifutott rá, lehet ez zavarta meg a támadót, mert lövése elkerülte a kaput. 

 

Aztán megtört a gólcsend, O'Reilly kapott a tizenhatos vonalán labdát, amit el is lőtt, a kapus csak beleérni tudott, így pattant be a bal sarokba. 1-0

 

Szép támadás vezetés, válaszolna egyből a United, Murray passzol be mélyen a tizenhatoson belül, ami eljut Williams-hez, de sajna ő is meglepődött a váratlan lehetőségtől és fölé bikázta a labdát. Nagy lehetőség volt.

 

Második félidő derekán Williams szerez labdát az ellenfél térfelén, megzavarták egymást Norkettel, végül ő vállalta el és a kapus alatt begurította a labdát. (Egy régebbi összefoglalómban írtam egyszer, hogy jó lesz odafigyelni Garnachora, most ugyanezt mondom Williams esetére is.) 1-1

 

Labdaszerzést követően Fredricson ívelte be jobb oldalról a játékszert, ahol Norkett fejét találta meg vele, a célzás pontos volt, átemelte a kapus fölött, így Haaland gólörömével ünnepelte a vezetés megszerzését. 1-2

 

Labdaszerzés a City részéről, ami Kingdonnak annyira nem tetszett, ezért teljesen feleslegesen a játékos után csúszott, így magától értetődően mutatták fel neki a piroslapot.

 

United kontra a 90. percben, úgy néz ki a labda pályán kívülre gurul, de Musa utána iramodik a City hálóőrével egyetemben, a kapus azonban a labdát Musával együtt vitte, így a játékvezető büntetőt ítél, amit némi vita után Nolan végezhetett el. A kapus balra vetődött, Nolan a jobb oldalt választotta, amit Ronaldo gólörömével ünnepelt (Ma nagyon kreatívak voltak a srácok). 1-3 

 

City támadás, mondhatni az utolsók egyike a meccsen, jön a beívelés, Wittingham vette le a levegőből, majd a másik lábával ellőtte a kapus mellett. Szépségdíjas találat. 2-3

 

A Mérkőzés eredménye azonban már nem módosult, 3 ponttal távoztak a United fiataljai a City U18 vendégeként, amivel talán kicsit megbosszúlták az U21 múltheti csúfos vereségét. Két meccsel kevesebbet játszó U18 most a 8. helyet foglalja el a tabellán, legközelebb a Leeds csapatát fogadják december 3-án 12:30-kor. 

 

Összefoglaló: 

United: Harrison; Kingdon, Jackson, Aljofree, Murray; Nolan, Oyedele, Fredricson, Williams; Gore (Berry 52);Norkett (Musa 88)

Nem használt cserék: Hanbury, Fitzgreald, Baumann

Gólok: O'Reilly 34, Wittingham 90+4 ill.: Williams 63, Norkett 68, Nolan büntetőből 90

Lapok: Murray, Aljofree

Kiállítva: Kingdon

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!