Kémek a pletykafészekben 5.rész

Folytatásos "teleregényünk" újabb része következik, melyben az utóbbi napok pletykáit szedtük csokorba.


Érkezõk:

Mivel Anglia kiesett az U21-es EB-rõl, így Phil Jones érkezése hamarosan hivatalossá válhat.

Luka Modric körül új fejlemény a legutóbbi jelentkezés óta, hogy a Tottenham 45 millió font alatt nem akar megválni játékosától.

Ennek tudatában egyes lapok egybõl Wesley Sneijdert kiáltották ki, mint a United elsõ számú kiszemeltje, akiért 35 millió fontos ajánlattal áll elõ Sir Alex Ferguson. Hosszú lesz még ez a nyár úgy tûnik, valami pletyka mindig napvilágot lát egyes játékosokkal kapcsolatban.

Ahogy Alexis Sanchez esetében is, akit korábban már szinte biztos Vörös Ördögként kiáltott ki néhány portál, ám jelenleg a Barcelona a legesélyesebb a leigazolására állítólag, 32 millió fontos ajánlatának köszönhetõen.

Lassana Diarra neve is elõkerült ismét. A Spurs és a United harcol érte, kinek ára 17,5 millió font körül állhat meg.

 


Raphael Varane neve sem ismeretlen már átigazolások terén, korábban arról szóltak a hírek, 3,5 millió fontért megvette õt a United. Úgy tûnik ez téves információ volt, ugyanis a Lens fiatal védõjéért az újabb hírek szerint 9,2 millió fontos ajánlatot tett Sir Alex annak érdekében, hogy az erõsen érdeklõdõ Real Madridot legyõzze a licitben.

Valami miatt Mirko Vucinic neve is majd minden átigazolási idõszakban elõkerül. Jelen esetben a hírek szerint az Arsenal és a United is erõsen érdeklõdik a játékosért, akinek az ára 26 millió font lehet. (érthetetlen összeg - a szerk.) Azonban a Blackburn Rovers is szeretné megszerezni az AS Roma támadóját, eki távozási szándékáról is beszélt már jelenlegi csapatával.


Távozók:

Ritchie De Laet a frissen feljutó Norwich City játékosa lesz egy évig, hiszen kölcsönben szerepel majd a Carrow Roadon.

Lassana Diarra esetleges érkezésével a sajtó már Park Ji-sung távozását is elõre vetítette, akit ismételten a Sevilla csapatával hoztak hírbe, de az Atletico Madrid is szeretné a dél-koreai szélsõt.

 


Wes Brown távozása egyre biztosabb. Elõször a Sunderlanddel hozták hírbe, azóta már az Aston Villa is szeretné megszerezni a védõt, sõt az Everton is beszállni készül a harcba. A liverpooliak elõszeretettel vásárolnak a Unitedtõl, hiszen Saha, Phil Neville és Tim Howard is náluk szerepel.

Gabriel Obertan visszatérhet hazájába, a hírek szerint a Lille szívesen kölcsön venné a következõ szezonra.

Dimitar Berbatovot is távozók közé sorolja néhány lap, melyek szerint Sir Alex a csatárt és még 18 millió fontot adna a Spursnek Modric-ért cserébe.

A végére pedig egy sokkoló pletyka. A fõszereplõ John O'Shea, akinek árát 6 millió fontra becsüli a sajtó, és akiért többek között a Sunderland, a Tottenham, a Newcastle és az Aston Villa is érdeklõdik. Ám a legújabb hírek arról szólnak, hogy Kenny Dalglish Liverpooljának kívánságlistáján szerepel "Jolly" O'Shea, aki nem mellesleg néhány hónapja hosszabbította meg szerzõdését a Vörös Ördögökkel.


folyt.köv... (mert a pletykák nem állnak le)
 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!