A szurkolók támogatása meglepte Casemirot

Casemiro elismerte, meglepte a Manchester United szurkolók szenvedélyessége.


A brazil középpályás a jelenleg is zajló világbajnokság egyik legmeggyőzőbben teljesítő játékosa, egyedüli gólszerzőként Svájc ellen továbbjuttatva Brazíliát a legjobb 16 közé.

 

A torna favoritjainak számító dél-amerikaiak Kamerun válogatottjával mérkőznek meg legközelebb, azonban nemrégiben, egy szurkolói kérdezz-felelek alkalmával Casemiro kifejezte csodálatát az Old Traffordon és az idegenben is egyaránt tapasztalt szurkolói támogatással és szenvedéllyel kapcsolatosan.

 

Egy francia szurkoló arról kérdezte a brazilt, tapasztalt-e különbséget az angol és a spanyol stadionok atmoszférája között.

 

"Természetesen mindkét helynek megvannak a maga szépségei" válaszolt Casemiro. "Viszont ami a legjobban meglepett itt engem, azok a szurkolók voltak és az a szintű szenvedély, amivel minden egyes mérkőzést átélnek."

 

"Amikor eljön a hétvége, minden rajongó konkrétan csak ebből él, ez árad még a bőrükön át is. Látszódik, hogy ez a szenvedélyük, ez az életük."

 

 

"Azonban nem csak a hazai mérkőzésekre gondolok, idegenben is egyszerűen elképesztőek" - válaszolta lelkesen. "A szurkolók, a hangulat, ahogyan mögöttünk állnak és bíztatnak, fantasztikus. Talán ez lepett meg a legjobban, mióta megérkeztem Angliába."

 

"Ennél többet nem is várhatunk el tőlük, csupán meghálálni lehet a biztatásukat, amihez hasonlót még soha nem láttam."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!