Négy játékosnál is érvényesítette hosszabbítási opcióit a United

A Manchester United érvényesítette hosszabbítási opcióit Marcus Rashford, Luke Shaw, Diogo Dalot és Fred szerződéseiben is, amelyek így már 2024 nyaráig szólnak.


Úgy tudni, hogy a klub ezzel az eszközzel David de Gea esetében azonban nem élt, ugyanis a spanyol portással pozitív egyeztetéseken vannak túl egy új szerződés tekintetében.

 

Cristiano Ronaldo távozásával és a januári átigazolási időszak közeledtével a Manchester United támadó játékosok igazolását tervezi, de arra is nagy esély mutatkozik, hogy nem fognak senkit se szerződtetni a következő hónapban.

 

A Sky Sports News értesülései szerint a már nyáron is szóba került PSV Eindhoven játékos, Cody Gakpo is egyike azoknak, akik iránt a klub élénken érdeklődik.

 

 

Gakpo nagyon jó benyomást tett a katari világbajnokságon és három gólt szerzett a holland válogatottban, mielőtt a későbbi győztes Argentínával szemben búcsúzni kényszerültek a tizenegyes párbajt követően a negyeddöntőben.

 

A Unitednél azonban amiatt aggódnak, hogy a januári célpontokért irreális összegeket fognak majd kérni klubjaik - különösen egy világbajnokságot követően.

 

Ezt erősítik a PSV sportigazgatója, Marcel Brands szavai is, aki szerint a 23 éves játékosért "rekord összegű átigazolási díjat" kell majd leszurkolni az Eredivisie-ben érdekelt klubnak. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!