Ferdinand Casemirot éltette

Casemironak nagy szerepe vol abban, hogy a Manchester United kedd este 3-0-ra legyőzte a Nottingham Forest csapatát. A brazil dominál a középpályán és gólpasszt adott a Vörös Ördögök 3. találatánál.


A rutinos középpályás mindenhol ott volt és megakasztotta a vendégek támadásait, szervezte az építkezést és megmutatta kvalitásait. Szemfüles passzának köszönhetően született meg a csapat 3. gólja a 2. félidőben, amikor is átjátszva az ellenfél védelmét Fred elé tálalt, honfitársa pedig nem hibázott.

 

Casemiro teljesítményét Rio Ferdinand, a United legendája is méltatta Twitteren.

 

"3-0"

"Imádom ezt a fickót! @Casemiro"

 

A 18-as mezszámot viselő játékos reagált is a posztra: "Köszönöm Legenda! Megtiszteltetés számomra!"

 

 

Nem Ferdinand volt az egyetlen, aki dicséretben részesítette Casemirot az Old Traffordon lejátszott bajnokit követően. Erik ten Hag is szuperlatívuszokban beszélt a brazilról.

 

"Szükségünk volt egy 6-osra" - mondta Erik a meccs után a klubmédiának adott interjújában. "Ez volt az egyik döntésünk, amit a szezon kezdete előtt végzett elemzés során meghoztunk."

 

"Meglett a tökéletes játékos, elégedettek vagyunk vele. Nagyon magas színvonalú vezetői- és futballtudásról tett tanúbizonyságot."

 

"Egyben tartja a csapatot és a labdajáratás során is fontos számunkra. Megszerzi a labdákat és odapasszolja a megfelelő játékosnak, ahogy azt a 3. gólnál is tette."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!