Antony újra edzésben

Antony már az Everton elleni FA-kupa mérkőzésre készül és együtt edzett a csapattal Carringtonban.


A brazil válogatott játékos növelheti Erik ten Hag menedzser rendelkezésére álló variálási lehetőségeinek számát, miután az Old Traffordon pénteken 21:00 órakor kezdődő harmadik fordulós FA-kupa találkozón újra bevethető lesz.

 

A menedzser elárulta, hogy a szélső sérülés miatt hagyta ki a Bournemouth elleni 3-0-s győzelemmel záruló mérkőzést, Marcus Rashford visszatért a kezdőcsapatba, mint, ahogy Bruno Fernandes is, aki így a másik szélen tevékenykedhetett. Donny van de Beek a középpályán kezdett, de egy komolyabbnak tűnő sérülés miatt le kellett őt cserélni még az első félidőben, ami nem kis aggodalomra adhat okot Ten Hagnak és a csapatnak.

 

Antony remekül kezdte első évét a Unitednél, hiszen a Vörös Ördögök első három Premier League meccsén gólt szerzett, ezek közül az egyiket pont az Everton ellen.

 

A dél-amerikai játékos még az októberi találkozójukon egyenlített a Goodison Parkban, mielőtt Cristiano Ronaldo győztes találatot szerzett a 2-1-es diadal során.

 

A közelmúltban sérülés korlátozta a teljesítményét a Vörös Ördögöknél a katari világbajnokságon való részvétele előtt, de a 2022-es év utolsó mérkőzésén a Wolves ellen nagyon energikusan játszott és Ten Hag csapatának segítségére is volt az 1-0-s győzelem alkalmával, miután korábban a Burnley és a Nottingham Forest ellen is kapott játékperceket.

 

 

Pozitívum, hogy a 22 éves játékos az első csapattal edzett a Frank Lampard csapata elleni összecsapás előtt és a menedzser azt is jelezte, hogy számol Antony-val, miután reméli, hogy teljesen felépül sérüléséből, hogy a Toffees ellen ő is bevethető legyen.

 

Ten Hag csütörtökön szokatlan időpontban, 17:30-kor tart sajtótájékoztatót az Everton elleni mérkőzést megelőzően, akkor talán több információval tud majd szolgálni Van de Beek és a csapat többi tagjának állapotáról.

 

A United következő feladata az Everton elleni mérkőzést követően egy másik hazai meccs, a Charlton Athletic elleni Ligakupa szereplés, jövő kedden este.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!