Csapathírek a Charlton meccs előtt

A Manchester United hétfőn Carringtonban edzett a Charlton Athletic elleni Ligakupa negyeddöntőt megelőzően.


Az este 9 órakor kezdődő találkozón a Vörös Ördögök célja nem más lesz, mint hogy biztosítsák helyüket az oda-visszavágós rendszerű elődöntőkben, Erik ten Hag ugyanis szeretné tovább nyújtani a manchesteri kispad elfoglalása óta elért hibátlan mérlegét a hazai kupasorozatok tekintetében.

 

A péntek esti, Everton elleni győztes FA-kupa mérkőzésen gólt szerző Antony és Marcus Rashford is a társakkal együtt készült a klub edzőközpontjában.

 

A fiatalabb játékosok, mint Facundo Pellistri, Kobbie Mainoo és Zidane Iqbal is felfedezhetőek voltak a felnőtt keret tagjai mellett, így reménykedhetnek abban, hogy a harmadosztályú ellenfél elleni meccsnapi keretben is hely juthat nekik. 

 

Brandon Williams, Aaron Wan-Bissaka, Scott McTominay és Alejandro Garnacho is feltűnt a klubmédia által az edzésről készített videófelvételeken.

 

Aki viszont biztosan nem lesz bevethető majd a londoni alakulat ellen a Ligakupában az nem más, mint Bruno Fernandes, aki két begyűjtött sárga lapja miatt egy mérkőzés eltiltását tölti majd a sorozatban.

 

Változás várható a kapuban is, Erik ten Hag ugyanis arról számolt be, hogy Tom Heaton vagy a Crystal Palace-tól a múlt héten kölcsönbe megszerzett és így a debütálására váró Jack Butland közül fog majd választani.

 

 

"Tom számtalan alkalommal ült ott a kispadon" - kezdte a menedzser.

 

"Balszerencséje volt, amikor sérült volt az első, Aston Villa elleni Ligakupa meccsünk idején. Aztán [Martin] Dubravka védett, aki jól teljesített. Most az a helyzet, hogy [Jack] Butland érkezett, akinek még meg kell néznem a teljesítményét az edzéseken."

 

"De gyorsan itt van a Ligakupa meccsünk, ezért döntést kell majd hoznom. Természetesen Tom sokkal jobban alkalmazkodott már ahhoz, ahogyan játszunk és jobban kapcsolódik az öltözőhöz, a csapathoz, de ettől függetlenül a döntésemet kedden fogom meghozni. Ez azonban nem jelent számomra problémát."

 

Donny van de Beek a Bournemouth ellen elszenedett térdsérülése miatt nem lesz hadra fogható.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Charlton Athletic

Ligakupa , negyeddöntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!