Taktikai Mágnestábla: Manchester United - Manchester City beharangozó

Kedves Olvasó! Nagyon fontos rangadó vár szombat kora délután kedvenc csapatunkra. Nézzük meg közösen, milyen taktikai fogások várhatóak a két csapat találkozóján!


Remélem már Te is izgalommal várod a szombat délutánt, városi rangadót rendeznek ugyanis Manchesterben. A Unitedhez talán a modern kor legnagyobb riválisa érkezik az Old Traffordra. A 6:3-as vereség után lesz miért visszavágni a zajos szomszédoknak.

 

 

A tabellára pillantva láthatjuk, hogy abszolút nem lesz kicsi a tét a mérkőzésen. Egy esetleges United győzelemmel tovább tudna a csapat előrefelé nyomulni. Igazi 6 pontos rangadó vár a csapatra. Kíváncsi vagy mire lesz érdemes figyelni a szombati mérkőzésen? Van egy jó hírem! Ezúttal nem írott formában fogom neked felvezetni a mérkőzést! A csütörtöki napon ugyanis felkerült a 4. Fanatics Podcast adásunk, amelyben az utolsó 60 percben a szerkesztő társaknak egy prezentáció keretén belül igyekeztem izgalmasan elmagyarázni a ránk váró taktikai csatát. Rengeteg érdekes ábrával igyekeztem illusztrálni az elképzeléseimet! Izgalmasan hangzik? Akkor nincs más hátra, mint belehallgatnod az adásba, amelyben egy nyereményjátékot is hirdettünk! Így ezúttal nem jó olvasást, sokkal inkább jó hallgatást kívánok a témában! 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!