Ten Hag reakciója a Palace elleni döntetlenre

Erik ten Hag arra sarkallja a Manchester Unitedet keretét, hogy legyenek sokkal könyörtelenebbek, miután szerdán este egy Crystal Palace elleni 1-1-es idegenbeli döntetlennel ért véget 9 mérkőzéses nyerő szériájuk.


A mérkőzés irányítása

"Szerintem mi irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést és szereztünk egy remek gólt az első félidőben. Nem mondanám, hogy top, top teljesítmény volt, de rendben volt és irányítottunk."

 

De Gea csodavédése

"Egy nagyszerű védés. Szerintem az volt az egyetlen helyzet, amit a Crystal Palace produkált. Szerintem nekünk volt több jó lehetőségünk is és szereztünk egy nagyszerű találatot. A második félidőben szerintem ugyanaz volt a helyzet; irányítottuk az eseményeket, de szerintem több energiát kellett volna a mérkőzésbe fektetnünk a második félidőben. Ha 2-0-s vezetéshez jutsz, a mérkőzés eldőlt. Így viszont egy szerencsétlen pillanatban a végén földbe döngölnek."

 

"Ha gólt kapsz egy vagy két perccel a lefújás előtt, arra nehéz reagálni, bár nekünk Casemiro révén volt egy helyzetünk, hogy 2-1 legyen. De történt ami történt, nekünk meg kell tanulnunk a leckét. Több energiát kell mozgósítanunk legközelebb a második gól megszerzéséért."

 

 

Weghorst debütálása

"Szerintem egészen jól teljesített. Persze azt gondolom, hogy szükséges még a játékának a miénkhez való finomhangolása - mert még nem ismeri hogyan játszunk. Csak nagyon rövid betekintést kapott róla. Kevés edzésen volt és egyetlen egy mérkőzésen se vett részt köztünk, szóval néhány itt töltött nap után ez volt az első alkalma, hogy élesben megtapasztalhatta a csapat légkörét. Szerintem a futball minden elemét tekintve jó produkciót nyújtott."


Casemiro Arsenal elleni eltiltása

"Szerintem ez az, amit úgy hívnak: ösztönszerű. Ment a labdáért és eltévesztette a labda ütemét, de az egyértelmű, hogy ez egy olyan szituáció volt a jobb oldalunkon, amely nagy veszélyt jelenthetett volna a kapunkra. Egymaga akarta megakadályozni és ez volt a reakciója. Ez elég egyértelmű. Mint mondtuk, ha több energiát fektettünk volna be a második gól megszerzésére, nem kerülünk ilyen helyzetekbe. Legutóbb Casemiro nélkül győztük le az Arsenalt, szóval ezúttal megint így kell majd tennünk."

 

Reakció szükségeltetik az Arsenal ellen

"Történt ami történt, ezen már nem tudunk változtatni. Én azt mondtam az öltözőben: előre tekintünk. Több energiára van szükségünk, már az Arsenalra kell tekintenünk és egy megfelelő tervet kell készítenünk. A játékosoknak biztosra kell menniük azt illetően, hogy készen fognak állni a mérkőzésre, mert ez egy nagy rangadó lesz és az ilyen mérkőzéseken fantasztikus dolog játszani, úgyhogy már nagyon várjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League, 21. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!