Ten Hag: Nagy hét vár ránk

Erik ten Hag úgy véli, hogy az Arsenaltól elszenvedett vereség ellenére a Vörös Ördögök felkészültek az előttük álló időszakra.


A United nem egy, hanem két kupateszttel néz szembe a következő napokban. Először idegenben a Nottingham Forest ellen fognak pályára lépni a Ligakupa elődöntőjének első fordulójában, majd szombaton az Old Traffordon fogadják a Reading a csapatát az FA-kupában.

 

Ezek a mérkőzések lehetőséget adnak Ten Hag fiainak, hogy visszatérjenek a győzelmek útjára a vasárnapi, Arsenal elleni 3-2-es vereséget követően. A Mikel Arteta csapata elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatóján a holland menedzser elmondta, hogy a United készen áll mindkét soron következő összecsapásra.

 

"Ez egy nagy hét lesz és tudom, hogy a játékosaim készen állnak erre" - mondta.

 

Az utolsó pillanatban elszenvedett vereség ellenére Erik úgy véli, csapata továbbra is sokat fejlődött az irányítása alatt és alig várja, hogy a sikerszéria folytatódjon.

 

 

"Már látható, hogy mennyit változott a játékosok mentalitása az elmúlt néhány hónapban, de azt is észre kell vennünk a mai mérkőzést követően, hogy van még mit tennünk, hogy a csúcson legyünk."

 

"Az én meggyőződésem, hogy jó helyzetben vagyunk, jól fejlődünk és jó folyamatot csinálunk, de ebben a pillanatban bosszús vagyok."

 

Ten Hag csalódottságának adott hangot amiatt, hogy az Arsenal elleni bajnoki utolsó pillanataiban veszítettek el egy olyan mérkőzést, amelynek még az első félidejében csapata szerezte meg a vezetést, majd a fordulást követően 2-2-t tartottak majdnem a végéig. 

 

A holland menedzser szerint csapata elkerülhető hibákat követett el, ez pedig olyan terület, amelyen a United javítani szeretne a jövőben.

 

"Azt mondtam a játékosaimnak, hogy ha trófeákat, címeket akarnak nyerni, akkor változtatniuk kell a mentalitásukon. Nem lehetséges egy nagy meccsen három olyan hibát is elkövetni, amiből gól kapsz, főleg az utolsó pillanatokban. Végig érezni kell a játékot."

 

"Nem lehet olyan gólokat kapni, amilyeneket kaptunk, ilyen hibákkal a legfelsőbb szinten, ahol lenni akarunk nem lehet trófeákat nyerni."

 

"100 százalékosan összpontosítanunk kell, feláldozni magunkat, szenvedni, követni a szabályokat és az elveket."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Ligakupa, elődöntő - 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!