Shaw: Ez egy jó szintfelmérő volt

A Manchester United védője, Luke Shaw úgy véli, hogy csapata egyfajta visszajelzést kapott, miután vereséget szenvedtek az Arsenal elleni Premier League találkozón az Emiratesben.


Az észak-londoni találkozón Erik ten Hag csapata Marcus Rashford találatának köszönhetően megszerezte a vezetést, nem sokkal később azonban Eddie Nketiah egalizálni tudott.

 

A második játékrész elején Bukayo Saka révén a házigazdák kerültek előnybe, de a Unitedben első gólját jegyző Lisandro Martinez 2-2-re módosította a mérkőzés állását.

 

Azonban az utolsó pillanatokban Nketiah második gólját is megszerezte a találkozón, Shaw pedig kiemelte az Ágyúsok könyörtelen természetét.

 

"Becsülendő, amit eddig ebben a szezonban letettek az asztalra" - kezdte Shaw a Sky Sportsnak nyilatkozva a lefújást követően. "Tudom, hogy még csak a bajnokság felénél járunk, de megérdemlik, hogy az élen legyenek abból a szempontból ahogyan játszanak."

 

"Ahogy az imént mondtam, még csak a szezon felénél járunk és hosszú út áll még előttünk és most teljes mértékben a következő meccsünkre kell koncentrálnunk, hiszen közeleg a Ligakupa elődöntője."

 

 

A United az egyetlen angol csapat, amely ebben az idényben 4 sorozatban is érdekelt és az Aston Villa elleni novemberi 3-1-es vereség óta csupán egyszer kaptak ki tétmeccsen. 

 

A Ligakupa elődöntőjének első mérkőzése szerda este lesz a Nottingham Forest ellen idegenben, ez pedig tökéletes lehetőséget biztosít a United számára, hogy visszatérjenek a győzelmek útjára a vasárnapi csalódást követően.

 

A Premier League intenzitásával kapcsolatban az angol védő azt mondta, hogy különösen élvezi a kihívást és továbbra is azon lesz, hogy ebben a zsúfolt időszakban is segítse csapatát.

 

"Sokat javult a játékosaink minősége" - tette hozzá. "Nehéz meccs volt, de ezek azok a találkozók, amelyeken minden játékos részt akar venni, hogy próbára tegye magát a legjobbak ellen."

 

"Mindannyian kiábrándultak vagyunk, hogy ilyen későn buktuk el a találkozót, de ez egy remek ellenőrzés volt azzal kapcsolatban, hogy valójában hogy állunk jelenleg. Holnap ismét edzésre megyünk és szerdán pedig megküzdünk a Forest csapatával."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!