Csapathírek a Reading elleni FA-kupa meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a Reading elleni FA-kupa mérkőzés előtt.


A Vörös Ördögök arra készülnek, hogy bebiztosítsák helyüket a kupasorozat 5. fordulójába miután a hónap elején 3-1-re legyőzték már az Everton csapatát.

 

Antony Martial, Luke Shaw és Diogo Dalot is kimaradt a legutóbbi, Nottingham Forest elleni mérkőzésről, Harry Maguire azonban ismét bevethető.

 

Ten Hagot arról kérdezték, hogy miként alakulhat csapata összetétele, a holland pedig elmondta, hogy számos lehetőség áll rendelkezésére a kezdő kijelölésével kapcsolatban.

 

"Még mindig vannak sérültjeink, de úgy gondolom, hogy erős keretet nevezhetek a holnapi mérkőzésre" - mondta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján.

 

"Jó csapatunk van, megfelelő merítési lehetőséggel így be tudjuk tölteni a hiányzók által keletkező űrt."

 

Eriket Jadon Sancho bevethetőségével kapcsolatban is megkérdezték, mivel az angol támadó a közelmúltban már visszatért az edzésekre, ő pedig ragaszkodott ahhoz, hogy a 22 éves játékos állapotát alaposan fel kell mérni, mielőtt meghozzák a döntést azzal kapcsolatban, hogy készen áll-e.

 

 

"Együtt edz a csapattal, majd meglátjuk"- tette hozzá Ten Hag. "Javul, újabb és újabb lépéseket tesz, a döntést pedig az edzés alapján hozzuk meg."

 

"Úton van a visszatérés felé, halad szépen előre és a csapattal edz. Meg fogjuk vizsgálni, hogy mikor áll készen arra, hogy meccsen is pályára lépjen."

 

A védelem szélei Aaron Wan-Bissaka és Tyrell Malacia bevethetők, de Brandon Williams is ott van a választási lehetőségek között.

 

"Dalot egészen biztos, hogy hiányozni fog és még Shaw is kérdőjeles. Meglátjuk a mai edzés után, hogy bevethető-e, vagy sem. Szerintem Aaron és Ty nagyszerűen játszanak. Szerdán igazán zseniálisak voltak, a teljes hátsó négyes is az volt."

 

"Nagy boldogság, hogy hátul van kellő merítési lehetőségünk. Erre szükség is van, ha 30 nap alatt 10 meccset is kell játszanunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Reading

FA-kupa, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!