Manchester United U21 - Blackburn Rovers U21 2-1

Zsinorban negyedik meccsén diadalmaskodott a Manchester United tartalék csapata, ezúttal a Blackburn Rovers fiataljaitól nyerte el a három pontot hazai környezetben 2-1-es arányban.


Iqbal és Emeran első félidei góljainak köszönhetően 2-1 arányban múlták felül a Blackburn U21 csapatát a Vörös Ördögök, bár a mérkőzésen, főleg az első félidőben uralta a játékot a csapat, még egy szépítő találat is belefért a vendégektől Fyles révén a 68. percben.

 

Hugill kapott gyönyörű kiugratást a tizenhatoson belül, visszsarkallta Forsonnak, aki befelé cselezett, de lövésébe beleléptek a védők. Szép játék volt.

 

Nagy kavarodást követően Forson adja ki oldalra a labdát, bekerül középre Hugillnak, akit blokkolnak a védők, majd távolról próbálkozott utána Gore, de a kapus rávetődött a labdára.

 

Bishop eladta a labdát egy kirúgást követően, meg is sikerült a Blackburn-nek játszania azt, de a kísérlet visszatalált a kapushoz, gyenge kísérlet volt szerencsére.

 

Iqbal elé készítették le a labdát a tizenhatos előterében, de sajna kapu mellé lőtt.

 

Iqbal emel a Blackburn kapuja elé Forsont célozva meg passzával, aki beugrik ugyan a labda irányába a kapus elé, de csak annyira lesz ez elég, hogy a hálóőrt megzavarja és mellette bepattanjon a játékszer a kapuba. Érett a gól. 1-0

 

Nem is kellett sokat várni a következő találatra, Forson kapja a labdát a tizenhatos előterében, kikerüli védőjét, megrohamozza a kaput, majd kipasszol oldalra Emeranhoz, aki befelé cselez és kilövi a hosszú sarkot. 2-0

 

Második félidőben volt némi remény, hogy feltámadnak a vendégek, hatalmas kavarodás közepette érkezik oldalról a beadás és középen tisztán találja meg Fyles-t, aki beleteszi a lábát és az Emeran által is kilőtt alsó sarokba lövi a játékszert. 2-1

 

Nagy roham a United részéről, gyönyörű indítás Hugill felé, aki viszont nem veszi észre a másik oldalon felfutó Meiját és belebikázza a kapusba a labdát. Ebben a helyzetben több is volt.

 

Ezután nem változott már az eredmény, biztosította a 8. helyét a csapat és magabiztosan várhatja az Everton U21 csapata elleni találkozót szintén otthon február 11-én 14:00 órakor. 

 

Összegzés:

United: Bishop; Jurado, Aljofree, Hardley, Murray; Gore, Iqbal; Forson, Hansen (Collyer 82), Emeran (Meija 82); Hugill

Nem használt cserék: Huddlestone, Jackson, Mee

Gólok: Iqbal 25, Emeran 45+1 ill.: Fyles 68

Lapok: Collyer, Meija, Hugill, Gore

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!