Bruno ambíciói nem változtak

"Még mindig vár rám a legjobb és közeledik."


Bruno Fernandes mindig is nagyszerű interjúalany volt, a mostani beszélgetés azonban kiemelkedő, még a 2022-es, januári beszélgetéshez képest is.

 

A portugál magnifico - ahogy a Vörös Ördögök hívei előszeretettel emlegetik - olyan szenzációs hatást keltett egyénileg mióta a Sportingtól megérkezett, mint számos United játékos az elmúlt ebben az évszázadban.

 

Sorozatban nyerte az év legjobbjának járó elismeréseket és segítette a klubot a top 4 helyekért folyó harcban. A 2019/20-as idény gyenge első feléből felrázta a csapatot és végül harmadik helyen zártunk köszönhetően Fernandes nagyszerű közreműködésének, aki a következő idényben a 2. helynek örülhetett.

 

Bruno gól és gólpassz statisztikái ott vannak a legjobbak között Európa szerte és számos alkalommal vezethette pályára csapatát kapitányként, többek között a PSG elleni emlékezetes 2-1-es siker során.

 

 

A francia fővárosban elért győzelmet sajnos zárt ajtók mögött élhette meg a csapat a COVID járvány idején, ettől függetlenül Fernandesnek számtalan kiemelkedő pillanata volt Manchesterben.

 

Az akkori 18-asunk mezszámát 8-asra cserélte és még mindig többre éhezik, mely alatt trófeák megnyerését érti. A Villarreal sajnos megálljt parancsol a Unitednek az Európa-liga fináléjában és a többi sorozatban sem sikerült az első helyre felérni.

 

Tizenkét hónap elteltével és a tavalyi szezon bukása után Fernandes ismét a csúcson van és szeretné, ha végre beírhatná legalább egy trófea megszerzését a Unitednél vezetett életrajzába. 

 

A 28 éves játékost a Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntő előtt sikerült mikrofonvégre kapni, melyen ő szerezte csapata 3. gólját Steve Cooper csapata ellen, ami egyben a 100. gól vol a Unitedben, melyben közreműködött. 

 

Bár még bőven van teendő ahhoz, hogy a sorozat fináléjába kerüljenek a Vörös Ördögök, Brunot továbbra is hajtja a sikeréhség, hogy kupákat nyerjen, mialatt 3 éves évfordulóját ünnepli a rekordbajnoknál.

 

"Még mindig úgy érzem, hogy a célom továbbra is az, hogy trófeákat nyerjek. Szerintem ennek a klubnak mindig is ez volt a célja, hogy trófeákat nyerjen, ez nem titok."

 

"Mérkőzésről-mérkőzésre kell gondolkodnunk, mindig a soron következő a legfontosabb. A klub egyértelmű célja, hogy trófeát nyerjen a szurkolóknak, játékosoknak és egyetlen játékos sem jön ide úgy, hogy ne a trófeák megnyerése lenne a fő célja."

 

"Tudják, hogy miről szól ez a klub, milyen érzés ebben a klubban játszani. tudja ez mindenki, az is aki a klubon kívülről jön. Rengetegen vannak, akik szívesen játszanának itt, mert tudják, hogy itt közel lesznek ahhoz, hogy nagy dolgokat érhessenek el."

 

"Ez volt a fő célom, amikor megérkeztem és még most is az. Szerezhetek 2., vagy 3. helyezéseket, de a fő cél akkor is az, hogy trófeákat nyerjek ennek a klubnak."

 

"Erről szól a futball és erről szól ebben a klubban játszani."

 

A United ebben a szezonban még 4 fronton van versenyben, legutóbb a Reading legyőzésével pedig tovább jutottak az FA-kupa 5. fordulójába. Az Európa-ligában rájátszás közeleg februárban a katalán óriás, Barcelona ellen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!