Shaw: A szurkolóink jelentették a különbséget

A Manchester United védője, Luke Shaw az Old Trafford közönségét dicsérte, akik segítettek a Vörös Ördögöknek diadalmaskodni a Crystal Palace ellen.


A klub és a szurkolók számára is érzelmes napon, a müncheni légikatasztrófa áldozataira emlékezve bal szélső védőnk kiemelte a lelátón ülők hozzájárulását sikerükhöz, különösen a mérkőzés hajrájában.

 

Miután Bruno Fernandes büntetőjének és Marcus Rashford találatának köszönhetően a házigazdák 2-0-s előnyre tettek szert, Casemiro kiállítása miatt nagy nyomás alatt kellett játszani a csapatnak, a Palace pedig Schlupp góljával szépíteni is tudott.

 

A győzelemről Shaw így nyilatkozott az MUTV-nek: "Nyilvánvalóan sokkal szebb volt a végén, amikor a közönség már boldogan ünnepelhetett, de rengeteg energiát adtak nekünk, különösen az utolsó 20 percben és pontosan emiatt szeretünk nagyon otthon játszani."

 

"Éreztük, hogy velünk vannak és ebből az energiából táplálkoztunk és rengeteget segítettek, főleg a végén."

 

Hozzátette: "Ha csak az utolsó 20 percet nézed, vagy akár az utolsó 5-öt, akkor látszik, hogy mekkora változást tudnak ők előidézni. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos 3 pontot szerezünk ma és a szurkolók egyértelműen kivették ebből a részüket."

 

 

Casemiro kiállítása, miután Schlupp kilökte Antony-t a pályáról kétségtelenül kulcsfontosságú pillanata volt a találkozónak, Shaw pedig elismerte, hogy nagyon nehéz volt megéretni azt, hogy mi történt azokban a kaotikus percekben.

 

"Őszintén szólva annyian voltak ott, hogy igazán azt sem tudtam mi történik."

 

A VAR által megítélt piros lappal kapcsolatban hozzátette: "Szerintem több esetben is felmerülhetne a kérdés, hogy kinek járt volna még. Aztán valaki Cassy-t említette és amikor a bíró kiment a monitorhoz, akkor már tudtuk, hogy ez nem jelent jót."

 

"Rendkívül csalódottak vagyunk, hogy elveszítettük őt, de úgy vélem, hogy ez most valaki másnak egy nagyszerű lehetőség lesz, hogy csapatba kerüljön és lettegye a névjegyét, megmutassa a tulajdonságait és azt, hogy miért is van itt."

 

Shaw nagyszerű gólpasszt adott Rashfordnak és nem győzte dicsérni csapatársát a lefújást követően.

 

"Óriási sorozatban van és megtanulta, hogyan legyen mindig a megfelelő pozícióban a gólszerzéshez. Megy is neki rendesen. Jelenleg tűzben ég és létfontosságú része a csapatunknak. Jelenlegi teljesítményünk nagyban neki köszönhető és annak, amit és ahogy csinál."

 

"Remélhetőleg továbbra is képes lesz gólokat szerezni és fenntartani a magas szintű teljesítményt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!