Fernandes: Soha nem adjuk fel

Bruno Fernandes csapattársai eltökéltségét emelte ki, miután 2-2-es döntetlent játszottunk otthon a Leeds Uniteddel a Premier League-ben.


A Vörös Ördögök már egy perc elteltével hátrányba kerültek, Wilfried Gnonto szerezte meg a vezetést a vendégeknek egy tizenhatoson kívüli lövéssel. Raphael Varane nem sokkal a második félidő kezdete után szerencsétlenül ért a labdába, ami így saját kapujába vágódott, megduplázva ezzel a Fehérek előnyét.

 

Erik ten Hag fél órával a játék vége előtt szánta rá magát az első cserékre, a United pedig két perccel később gólt szerzett, Marcus Rashford emelkedett a legmagasabbra és Diogo Dalot jobb oldali labdáját a hálóba fejelte.

 

Alig nyolc perccel később kiegyenlített a csapat, amikor a csereként beállt Jadon Sancho lőtt Illan Meslier mellett, teljesen feltüzelve ezzel az Old Trafford közönségét.

 

Fernandes, Varane és Victor Lindelöf a végén még közel járt a győztes gólhoz, de a pontokat megosztották az Álmok Színházában, Fernandes pedig pillanatokkal a hármas sípszó után mondta el véleményét erről a lélegzetelállító találkozóról.

 

"Rapha-nak [Raphael Varane-nak] volt lehetősége, a fejesemmel megvolt az esélyem arra, hogy gólt szerezzek" – kezdte Bruno az MUTV-nek boncolgatva a ma esti történéseket.

 

"Volt egy lövésem is, ami félre sikerült és Victor [Lindelöf] majdnem beletette a fejét, megvoltak a lehetőségeink."

 

 

"Sajnos nem szereztünk több gólt, de mindenki láthatta, hogy a csapat odatette magát, fontos, hogy tovább tudjunk lépni és mindent megtegyünk, mivel úgy gondolom, hogy ennek a csapatnak van még hova fejlődnie, de sokra hivatott és ezt be is fogjuk bizonyítani."

 

Miután hazai veretlenségünk immár 10 mérkőzés óta tart, a Vörös Ördögök továbbra is a harmadik helyen állnak a Premier League-ben, figyelmünk azonban gyorsan a hétvégi összecsapásra, az Elland Roadon rendezendő visszavágóra összpontosul.

 

Miután ebben a szezonban az Old Traffordot valamiféle erőddé varázsoltuk, csapatunk nyolcasa szerette volna tolmácsolni a játékosok háláját hűséges szurkolóik iránt kiemelve, hogy a szurkolók azok, akik átsegítik a csapatot a nehéz időszakokon.

 

"Ebben a stadionban, ilyen szurkolókkal, ezekkel a játékosokkal, a bennünk lévő vágy és szenvedély mellett soha nem lesz probléma 2-0-s hátrányból felállni." - tette hozzá Fernandes.

 

"Ne forduljon elő, hogy 2-0-s hátrányba kerülünk, de ha mégis, soha nem lesz probléma visszavágni és megfordítani az eredményt, főként itthon."

 

"Hatalmas elismerés a szurkolóknak azért, amit tettek, a végsőkig űztek bennünket és meg is nyerhettük volna a meccset."

 

"Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, de ahogy mondtam, itthon, ezekkel a játékosokkal, a szurkolók és a játékosok szenvedélyével, ezzel a hozzáállással soha nem lesz probléma a hátrány, vagy a 0- 0 az utolsó percekben. Mindig vissza fogunk kapaszkodni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!