Kémek a pletykafészekben 6.rész

Íme az újabb csokor a sajtó szerinti játékos mozgásokról...


Érkezõk:

Elõzõ jelentkezés óta a csapat tagjává vált Ashley Young, aki 16-17 millió fontért cserébe került az Old Traffordra.

A sajtó mikre nem képes?! Egy spanyol rádióállomás szerint a United a Real Madrid középpályását, az egykori liverpooli Xabi Alonsot akarja leigazolni.

Másik madridi játékos, Lassana Diarra elmondta, nem szeretné elhagyni a blankókat annak ellenére sem, hogy a Vörös Ördögök érdeklõdnek iránta.

Sõt, harmadik is. Angel di Maria neve is felbukkant, mint lehetséges érkezõ. Ráadásul aznap, mikor Young aláírt a Unitedhez. Érthetetlen, minek is kellene ennyi szélsõ...

Immár úgy tûnik, Edison Cavanival is összeboronálják a klubot, akiért Angliából a Tottenham, az Arsenal és a Manchester City is harcol.

Nem csupán egy új név került fel listánkra, hanem egy új név szenzációs hajjal: Marouane Fellainirõl van szó, aki elmondta, olyan csapatban szeretne játszani, mely esélyes bármely sorozatban, hiszen célja az elõrelépés.

Ismét fel-felbukkant Alex Oxlade-Chamberlain neve a lapok oldalain, mint lehetséges United-célpont. Egyes információk szerint amint a játékos visszatér szabadságáról (érdekes, minden átigazolási idõszakban van egy nagyon "menõ" szöveg, idén úgy tûnik a szabadságról visszatérés lett), aláír az Arsenalhoz, de más információk azt mondják, a londoniak és a Southampton nem tudott megegyezni az árban, ugyanis 15 millió font körüli összegre számítanak a Szentek a 17 éves szélsõért cserébe.

 


Az Independent szerint Pepe Reina még mindig célkeresztben van az Old Traffordon.

A Goal.com szerint Eden Hazard is érkezhet. A belga középpályásért körülbelül 31 millió fontot kellene fizetni a Lille-nek.

Alexis Sanchez õrületesen sokba kerül? Itt egy másik chilei játékos, név szerint Angelo Henriquez. A 18 éves támadót Sanchez és Ivan Zamorano keverékének tartják (eddig az 'új XY' volt a módi). Az Universiade de Chile játékosáért 3,5 millió fontot kellene fizetnie Fergusonnak.

Egy lengyel sportoldal szerint a United 25 millió fontot sem sajnálna Juan Matáért, aki az U21-es EB-n kiválóan teljesített. Ám a hírek szerint Mata kivásárlási ára 40 millió font.

A Marca szerint visszavásárolná a Manchester Giuseppe Rossit, akit a Barcelona és a Real Madrid is erõsen figyel. Jelenlegi ára 27 millió font környékén lehetséges.

Emilio Izaguirre arról mesélt, hogy a Vörös Ördögök már januárban tettek érte ajánlatot, ám a Celtic akkor nem engedte el, de júliusban ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.


Távozók:

Park Ji-Sung neve egyre több klubnál feltûnik a hírek szerint. Szeretné õt a Sevilla, az Atletico Madrid és a Juventus is, bár az utóbbi klubtól ezt a hírt cáfolták. Park szerzõdése jövõre lejár, ám a dél-koreai középpályás elmondta, maradni szeretne.

A Wolverhampton szeretné megszerezni Jonny Evanst. A United tavaly hosszabbította meg négy évvel Jonny szerzõdését, így a Wolvesnak talán a kölcsönvételre lehet esélye, hiszen a játékos ára magas lenne egy ilyen szintû klubnak.

 

 

A West Bromnál kapust keresnek, hiszen Scott Carson minden bizonnyal Törökországba távozik. Szeretnék megszerezni Tomasz Kuszczakot, aki korábban már szerepelt a birminghami klubnál.

Naniért az olasz klubok után a német Bayern München is bejelentkezett, 20 millió fontot fizetnének a 24 éves portugálért.

Owen Hargreaves szerzõdése négy nap múlva lejár, egyes hírek szerint az FC Toronto komolyan érdeklõdik iránta, de a most feljutott Queens Park Rangers is kivetette hálóját rá, akik esélyt adnának a 30 éves középpályásnak.


folytatjuk...

 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!