Shaw: A csapatnak ínyére van a Barca elleni erőpróba

Luke Shaw szerint a csapaton belüli energia és hangulat azt mutatja, hogy a játékosok izgatottan várják a ma esti barcelonai Európa-liga összecsapást.


A United az egyetlen csapat Angliában, amely még négy címért is versenyben van, ennek következő állomása a Barca elleni rájátszás első mérkőzése a Nou Campban.

 

Shaw szerint a csapat remek hangulatban van, miután a Ligakupa jövő hétvégi fináléja előtt megfelelő bajnoki eredményeket ért el és kitart amellett, hogy a Vörös Ördögök készen állnak a csütörtöki tesztre.

 

 

"Ez egy olyan sorozat és olyan trófea, amelyet meg akarunk nyerni, és micsoda párharc. Itt ez a gyönyörű stadion, mi pedig készen állunk, mindenki alig várja az estét" - mondta a klubmédiának.

 

"Azt hiszem az egész csapaton látható, hogy sokkal több a mosolygós arc az edzőpályán, az energia és a hangulat határozottan megváltozott és ez a pályán is megmutatkozik."

 

"Az emberek újra élvezik a futballt (az előző szezon csalódása után), a menedzser pedig arra ösztönöz bennünket, hogy megfelelő módon, jó futballt játsszunk, amit mindannyian nagyon élvezzük."

 

"Remélhetőleg ez meghozza a sikert ebben a szezonban, hiszen még mindig több fronton versenyben vagyunk és nyerni akarunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!