Erik mesélt találkozójáról Sir Alexszel

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere arról beszélt, hogy milyen értékes számára az az idő, amit a Vörös Ördögök legendás menedzserével, Sir Alex Fergusonnal tölthet.


A két szakembert a hét elején látták együtt vacsorázni Wolmslow-ban, Cheshire államban, a róluk készül fotón pedig az látható, hogy nagyon bensőséges beszélgetést folytattak.

 

A holland menedzser szerette volna titokban tartani a beszélgetés témáját, a Barcelona előtti találkozó sajtótájékoztatóján a média képviselői szerették volna megtudni, hogy milyen fontos számára a futball egyik legnagyobb nevű menedzserének a véleménye.

 

"Ez hatalmas. Mindig élvezem, ha olyan emberekkel beszélgethetek, akik nagy tudással rendelkeznek és sok tapasztalatuk van" - mondta Ten Hag az újságíróknak. 

 

"Ő ezt meg akarja osztani, segíteni szeretne és támogatni akar."

 

 

"Úgy érzi, hogy a Manchester United olyan, mintha még mindig az ő csapata lenne és elkötelezett a sikerek iránt. Azt akarja látni, hogy jól állunk."

 

"Szuper este volt és alig várom a következő alkalmat."

 

Sir Alex decemberben töltötte be 81. életévét és továbbra is lelkesen figyeli a United dolgait hazai pályán és idegenben is annak ellenére, hogy 10 éve már, hogy visszavonult a menedzseri pozíciójából. Spanyolországba is elutazott, hogy megnézze a Barcelona elleni találkozót.

 

A klubnál mindenki hiszi, hogy Erik ten Hag képes visszahozni a skót menedzser irányítása alatt megélt szebb napokat, vasárnap pedig szurkolhatunk is neki, hogy a Newcastle elleni Ligakupa döntőben megszerezze első trófeáját a Vörös Ördögök menedzsereként.

 

Ten Hag folyamatosan tanul és mélyen tiszteli a United múltjának aranyozott neveit és csapatait és képes arra, hogy a korábbi sikerekből tanulva levonja a megfelelő tudnivalókat a továbbiakhoz.

 

"Ismerem a Manchester United történelmét, a sikeres időket és a szurkolókat, meg persze az Old Trafford körülötti hangulatot" - mondta májusban Pien Meulensteennek első klubmédiás interjújában.

 

"Néztem őket a nagy időkben, amikor Sir Alex Ferguson volt a menedzser abban az igazán sikeres időszakban, amikor rengeteg címet nyertek és nemzetközi szinten is kiemelkedtek."

 

"Sir Alex előtt is nagy klub volt már és ismerem jól a Busby, vagy a Charlton nevet és tudom, hogy milyen közönségszórakoztató játékkal tudtak mindig előrukkolni a sikeresség mellett."

 

"Ami nagyon megmarad bennem, hogy mindig is volt egy erős harci szellem ennél a klubnál. Együtt harcoltak és sikereket értek el."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Európa-liga rájátszás, 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!