Csapathírek a West Ham elleni kupameccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a szerdai, West Ham United elleni FA-kupa mérkőzéssel kapcsolatos tervei kapcsán.


A Vörös Ördögöknek nem sok idejük volt az ünneplésre a vasárnapi Ligakupa döntő megnyerését követően, ugyanis már egy másik fontos kupasorozatbeli feladatukra kell koncentrálniuk, amikor az Old Traffordon fogadják a Kalapácsosokat.

 

Mivel a hétvégén a Liverpool vendégeként az Anfielden lesz jelenése a csapatnak a bajnokságban, ezért felmerült annak a lehetősége, hogy Erik rotálhatja keretét a kimerítő Wembley-ben rendezett finálét követően, amelyet csak pár nappal a Barcelona felett aratott remek Európa-Liga sikerük után kellett lejátszaniuk.

 

Ettől függetlenül számos játékos szereplése kérdéses, Anthony Martial pedig továbbra sincs bevethető állapotban.

 

"Tegnap természetesen még mindig nagyon lelkesek voltak a játékosok, akiknek meg is kellett ünnepelniük ezt a pillanatot" - kezdte Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"De miután tegnap kicsit lenyugodtak a kedélyek, újra munkához láttunk. Első sorban a regenerálódás volt a fő feladatunk, akik pedig kevesebbet játszottak, jó edzést teljesítettek."

 

 

A sokoldalú védő, Luke Shaw és a középpályás Fred, akik az összes februári tétmérkőzésen kezdőként léptek pályára, megfigyelés alatt állnak, játékuk ugyanis kérdéses a hét közben.

 

"Anthony Martial nem bevethető, Luke Shaw és Fred játéka pedig kérdőjeles holnap [szerdán]" - erősítette meg a menedzser.

 

Donny van de Beek és Christian Eriksen hosszabb távú problémáik miatt továbbra is harcképtelenek, bár utóbbi vasárnap arról beszélt a klubmédiának, hogy reményei szerint hamarosan leveheti a Reading elleni FA-kupa mérkőzésen elszenvedett bokaműtétje utáni gyógyulását segítő védő cipőt.

 

A United eddig a sorsolásának köszönhetően hazai pályán ejtette ki a világ legrégebbi kupasorozatának idei kiírásában az Evertont és a Readinget és minden tőlük telhetőt meg fognak tenni a negyeddöntőbe jutás kivívásáért, amelyhez akár a hosszabbítás vagy a büntetőpárbaj segítségét is hívhatják ha szükséges, ugyanis ettől a körtől már nincsenek újrajátszások.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!