Bruno őszinte anfieldi értékelése

Bruno Fernandes úgy hiszi, a Manchester Unitednek gyorsan tovább kell lépnie a Liverpool elleni 7-0-s vereséget követően.


Bár a szünetre egy gólos hátrányba kerültek az Anfielden, a Vörös Ördögöknek az első félidőben Marcus Rashford és maga Bruno révén is voltak lehetőségeik, a második félidőben mégis sikerült hat gólt kapni.

 

Bruno a Sky Sportsnak nyilatkozott a lefújást követően és hangsúlyozta, tudja, hogy a szezon sorsdöntő szakasza előtt sokkal magasabbra kell emelnünk a lécet.

 

"Nyilvánvalóan nagyon frusztráló, kiábrándító és szomorú, mert ez egy nagyon rossz eredmény'' - mondta Bruno.

 

''Más mentalitással jöttünk ide a meccs előtt, de azt hiszem, az első félidő megfelelő volt, sok lehetőségünk volt és az első félidő nagy részét mi irányítottuk, ők nem alkottak túl sokat."

 

''A második félidő nem volt a mi szintünkhöz méltó, túl sok teret hagytunk nekik, túl sok időt és kontrát engedtünk és tudjuk, hogy ebből mekkora veszélyt jelentenek."

 

''Nem volt méltó hozzánk és tudjuk, hogy mennyivel jobbak lehetünk és hogy mennyi minőség van bennünk. Most már a következő meccsre kell koncentrálnunk és jóvátenni ezt.’'

 

 

 

A következő próbatétel csütörtök este a Real Betis ellen következik az Európa-ligában, Ten Hag csapatának most le kell porolna magát egy újabb sűrű hét előtt.

 

A Southampton elleni Premier League összecsapás azután csupán három nappal később következik és Bruno ragaszkodik ahhoz, hogy a Jürgen Klopp csapata elleni anfieldi eredmény nem állhat a további sikerek útjába.

 

''Nem lehet, mert csütörtökön meccsünk lesz'' - mondta, amikor arról faggatták, hogy a vereség árthat-e a Vörös Ördögöknek. ''Gyorsan jönnek a meccsek, a múltban is voltak kudarcaink, úgyhogy újra vissza kell jönnünk.”

 

''Erről szól a Manchester United, elbukhatunk, de vissza kell térnünk. Tudjuk, hogy mennyire jók vagyunk és tudjuk, hogy ma nem a mi szintünkön teljesítettünk.

 

''Tudjuk, hogy ez a csapat nagyon jó és nagyon sokra hivatott, ma nem ez volt a helyzet, de biztos vagyok benne, hogy ez a csapat nagy dolgokra képes.”

 

''Meg kell becsülnünk a szurkolók támogatását és a meccs végén tanúsított elismerésüket, még egy ilyen mérkőzésen is, amikor a legnagyobb riválisodtól szenvedsz vereséget.”

 

''Még mindig állunk az Európa-ligában, az FA-kupában, a Ligakupát megnyertük és ennek a csapatnak vissza kell térnie a helyes útra.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!