Rashford: Nem hagyhatjuk, hogy ez a vereség határozza meg a szezonunkat

Marcus Rashford kitart amellett, hogy a Manchester United nem hagyhatja, hogy a Liverpool elleni 7-0-s vereség határozza meg a szezonunkat.


A Vörös Ördögök Erik ten Haggal komoly előrelépést értek el, megnyerték a Ligakupát a Wembleyben és továbbra is versenyben vannak az FA-kupában és az Európa-ligában.

 

Jelenleg a harmadik helyen állunk a Premier League-ben, hétpontos előnnyel az ötödik helyezett Liverpool előtt, továbbra is Bajnokok Ligája-indulást érő helyen. Az Anfielden elszenvedett nagyarányú vereség azonban lesújtó csapás volt minden - a klubhoz kötődő ember - számára és erre csak úgy lehet reagálni, ha a Real Betis elleni csütörtöki, Old Traffordon rendezendő európai mérkőzésen visszatérünk a győztes útra.

 

Mivel még sok van hátra, Rashford határozottan állítja, nem a Mersey-partján elszenvedett vereségre fognak emlékezni a United 2022/23-as szezonja kapcsán.

 

"Bárcsak játszhatnánk ma egy meccset, hogy helyrehozzuk a dolgokat" - posztolta a 25 gólos csatár a Twitteren. "Az eredmény az eredmény, ezen már nem tudunk változtatni!”

 

 

"Nem szabad hagynunk, hogy ez határozza meg a szezonunkat.”

 

"Bíznunk kell a folyamatban és együtt kell maradnunk."

 

Rashford vasárnap nem tudta növelni góljainak számát, bár a feledésre ítélt második félidőben eltalálta a kapufát.

 

David De Gea is üzent a szurkolóknak a közösségi médiában, leírta, hogyan érzi magát a hétvégi fájdalmas élmény után.

 

A spanyol így fogalmazott: "Tudom, hogy ezek az üzenetek nem ülnek jól egy ilyen napon. Ez egy katasztrofális pillanat volt számunkra, ilyen eredményeknek nem szabadna születniük, főleg, hogy jó úton járunk.

 

"Kötelességünk van a klubbal szemben, felelősségünk, hogy képviseljük a címert, de sok lehetőségünk van még, előre kell tekintenünk, mérkőzések jönnek gyorsan egymás után, ezekre kell fókuszálnunk.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!