Ten Hag Bruno fontosságát hangsúlyozta

Erik ten Hag Bruno Fernandes fontosságát hangsúlyozta a Manchester United számára és azt mondta, hogy elégedett a portugál játékmester által az Old Traffordon felállított normákkal.


A portugál középpályás több kritikát is kapott a médiában a megalázó liverpooli vereség után, egyes szakértők egyenesen azt javasolták, hogy ne ő legyen a csapatkapitány annak ellenére, hogy ebben a szezonban Fernandes rendszeresen viselte a karszalagot, miután Harry Maguire rendre nem kerül a kezdőcsapatba.

 

Erik azonban nem hajlandó mérlegelni ezt a felvetést és helyette azt a pozitív hatást szerette volna kiemelni, amelyet a portugál középpályás gyakorol a csapattársaira egy olyan szezon során, amelyen 40 meccsen 18 gólban volt benne és összesen 2 találkozót hagyott csupán ki, azokat is eltiltás miatt.

 

"Igen, határozottan" - válaszolta Erik, amikor megkérdezték, hogy továbbra is Fernandes fogja-e viselni a csapatkapitányi karszalagot. "Szerintem zseniális szezont produkál."

 

"Nagyon fontos szerepet tölt be és azért vagyunk abban a helyzetben, amiben vagyunk, mert energiát ad a csapatnak."

 

 

"Nem csupán sokat és a legmagasabb intenzitással fut, hanem a megfelelő módon a jó irányba tereli a társait és példát mutat."

 

"Ő inspiráció az egész csapat számára, de senki sem tökéletes" - tette hozzá Ten Hag. "Mindenkinek vannak hibái és mindenkinek tanulnia kell."

 

"Nekem is tanulnom kell és ő is tanulni fog, mert intelligens."

 

"Szóval nagyon boldog vagyok, hogy Bruno Fernandes a csapatomban van és nagyon örülök annak is, hogy ő a kapitányunk, amikor Harry Maguire nincs a pályán."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Real Betis

Európa-liga nyolcaddöntő, 1. mérkőzés ÉLŐ

Manchester United - Southampton

Premier League, 27. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!