Ten Hag: Sancho jelentheti a különbséget

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere le volt nyűgözve Jadon Sancho tízes poszton nyújtott teljesítményétől a vasárnapi, Southampton elleni 0-0-s döntetlen alkalmával.


Sancho ott kezdett ten Hag csapatában, bár időnként a bal vagy a jobb szélre is kihúzódott, attól függően, hogy a Vörös Ördögök melyik oldalon támadtak.

 

A február 1-i, Nottingham Forest elleni régen várt visszatérése óta jó teljesítményt nyújt, melynek legújabb példája a tegnapi mérkőzés volt.

 

A Szentek elleni döntetlent követő sajtótájékoztatón Ten Hag elmondta, hogy Sancho nagyon jól mozgott új szerepében és az utóbbi időben mind a hazai, mind az európai mérkőzéseken remek teljesítményt nyújtott.

 

''Szerintem tízesként elég jól teljesített'' - mondta a menedzser.

 

"Ahogy a Barcelona és a Leicester ellen is tette. Nagyon meghatározó volt a Leicester ellen és ma is, néhány igazán jó akcióval. Egyszer nagyon közel volt a gólhoz, amikor majdnem odaért Bruno egyik keresztlabdájára. Jó munkát végzett."

 

 

Továbbá Ten Hagot arról kérdezték, Sancho javított-e a játékának fizikai aspektusán és hogy milyen hatással lehet a játékára.

 

Válaszában a menedzser hangsúlyozta, hogy Jadon bármelyik mérkőzésen különbséget tud tenni.

 

"Képes rá, szerintem ő jelentheti a különbséget, amikor három a kettőben vagyunk a középpályán. És az nem rossz, ha ott van Casemiro, Bruno, és ott van Jadon Sancho."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!