Újabb kétely a Fulham-meccs előtt

Scott McTominay játéka kétséges a Manchester United vasárnapi, Fulham elleni FA-kupa-negyeddöntőjén.


A skót válogatott játékost a 17:30-as kezdés előtt fogják megvizsgálni, miután csütörtökön a Real Betis elleni spanyolországi Európa-liga mérkőzésen fájdalmat érzett.

 

Erik ten Hag menedzser nem cserélte be, amikor a Vörös Ördögök lenyűgöző, 5-1-es összesítéssel továbbjutottak és lehet, hogy a “Falusiak” elleni összecsapáson már nem léphet pályára.

 

Erik a klubmédiának adott interjújában elismerte: "Ahogy említetted, most tértünk vissza. Egyeztetnünk kell az orvossal. Vannak elképzeléseim, de látnom kell a fejlődést néhány játékosnál. A legutóbbi meccsel kapcsolatban, azért nem hoztam be McTominayt, mert voltak panaszai. Meg kell néznünk, hogyan alakul a következő órákban."

 

 

A Vörös Ördögök már így is nélkülözik a kulcsfontosságú középpályást, Casemirot, aki megkezdi négymeccses hazai eltiltását, de legalább Marcel Sabitzer visszatért a Sevilla elleni mérkőzésre.

 

Anthony Martial visszatérése nem valószínű és Antony részvétele is kérdéses, miután megbetegedett. Alejandro Garnacho, van de Beek és Christian Eriksen továbbra sem bevethető, ennek ellenére a Vörös Ördögök a legutóbbi Ligakupa-diadal után a Fulhamet is ki akarják ütni és a szezonban másodszor is eljutni a Wembleybe.

 

Skócia egyébként a válogatott szünetben Ciprus és Spanyolország ellen játszik hazai Európa-bajnoki selejtezőt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!