Eriksen bíztató jeleket osztott meg szurkolóival

A Manchester United középpályása, Christian Eriksen egy három képből álló sorozatot osztott meg az Instagramon, amely újabb pozitív lépést mutat sérüléséből való felépülésében.


A tapasztalt játékmester tavaly nyáron igazolt a klubhoz és folyamatosan jelen volt a csapatban, amíg január végén, a Reading elleni FA-kupa-győzelem alkalmával súlyos sérülést nem szenvedett.

 

Eriksent a februári Ligakupa-döntőn is láthattuk, amikor a dán válogatott játékos a Wembley Stadionban az MUTV-nek nyilatkozva elmondta, nagyon örül, hogy már nincs szüksége mankóra. 

 

Christian, aki akkor már csak egy merevítőt viselt optimista volt, hogy szerepet játszhat a United további menetelésében, mivel a csapat még mindig három fronton küzd a sikerért.

 

Éppen a múlt héten, Erik ten Hag újabb pozitív fejleményeket közölt Eriksen rehabilitációjával kapcsolatban amikor elárulta, hogy a 31 éves technikás középpályásank a szezon utolsó előtti hónapjában vissza kell térnie. 

 

"Igen, valamikor áprilisban visszatérhet" - mondta a menedzser.

 

"Nagyon jól halad a rehabilitációjával. Megfelelően fejlődik, figyeljük, hogyan alakul a következő hetekben.”

 

 

Ahogy Eriksen közösségi médiájának követői láthatták, a United középpályása ma három olyan fotót osztott meg az Instagram Storyjában, amelyek további okot adnak a bizakodásra. 

 

Ahogy az alábbi galériában is látható, Christian a rehabilitációs bokavédőt előbb edzőcipőre, most pedig futballcipőre váltotta - ami arra utal, hogy talán már újra a gyepen, keményen dolgozik.

 

https://www.instagram.com/p/CqGHipTMTfb/

 

Azt még nem tudni, hogy Eriksen pontosan mikor állhat rendelkezésre, Ten Hag pedig csak március 31-én, pénteken beszél ismét a média képviselőivel, amikor megtartja a Newcastle elleni meccs előtti sajtótájékoztatóját.

 

A Unitedre természetesen sűrű április vár, jelenleg kilenc mérkőzés van a programban minden sorozatot figyelembe véve. 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!