Shaw: Ez elfogadhatatlan volt

Luke Shaw szerint a Manchester United Newcastle elleni 2-0-s vereség alkalmával mutatott teljesítménye elfogadhatatlan volt.


A balhátvéd csatlakozott Erik ten Hag menedzserhez abban, hogy a Vörös Ördögök nem tudtak felnőni a feladathoz a St James' Parkban, a második félidőben Joe Willock és Callum Wilson fejesgóljai döntőnek bizonyultak.

 

"Nem hiszem, hogy [a Newcastle] ma a minőség alapján nyerte meg a mérkőzést" - mondta 23-as számú játékosunk a Sky Sportsnak. "Szerintem a szenvedély, az éhség, a vágy és a hozzáállás miatt nyertek."

 

"Egyértelműen nagyobb volt a motivációjuk, mint nekünk, és ezt nem szabad hagyni. Ez elfogadhatatlan."

 

"Tudjuk, hogy hatalmas meccs volt a mai és ők jobban akarták. A Manchester Unitednél ilyen nem lehetséges."

 

A Vörös Ördögöknél az egész mérkőzésen döcögött a támadójáték, a második félidő elején Antony távoli lövése volt az egyetlen kapura tartó próbálkozásunk. 

 

"Ez egy rendkívül nehéz hely, és ha ez [a szenvedély és az éhség] nincs meg bennünk, akkor szenvedni fogunk, ez nyilvánvaló volt a pályán" - tette hozzá Luke.

 

"Nem alkottunk túl sokat, de azt hiszem, mondhatjuk, hogy ez már a nemzetközi szünet előtt kezdődött, csökkent a játékunk színvonala és ez ma is jól látható volt."

 

Shaw elárulta, hogy ő és csapattársai a lefújást követően váltottak néhány szót egymással az öltözőben és szeretnének mindent helyrehozni.

 

 

"A játékosok az öltözőben beszélgettek utána a személyzet nélkül, mert végső soron rajtunk, játékosokon múlik, hogy mi történik a pályán."

 

"Ez közel sem volt elég jó, és beszélnünk kellett. Egymás között kellett beszélnünk."

 

A mai meccs őszinte értékelésének fényében balhátvédünk lelkesen tekint előre a United számára még "különleges" szezonra.

 

A Premier League-ben a Brentford és az Everton elleni Old Trafford-meccsek várnak ránk, mielőtt április 13-án, csütörtökön a Sevilla ellen hazai pályán megkezdődik az Európa-liga negyeddöntője.

Természetesen a hónap végén a Brighton elleni FA-kupa-elődöntőre is készülhetünk.

 

"Egy csapat vagyunk, és amikor kimegyünk a pályára, mindannyiunknak küzdenünk kell egymásért, ott kell lennünk egymásért -, de azt hiszem, ebben a szezonban néha nem így tűnt.”

 

"Fontos, hogy gyorsan felismerjük a problémákat, és változtassunk rajtuk, mert még mindig nagyon jó szezont futhatunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!