Luke Shaw 2027-ig hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Luke Shaw aláírta új szerződését, amely alapján 2027. június 30-ig a klubnál marad.


A védő 249 alkalommal lépett pályára a klub színeiben, mióta 2014-ben a Southamptontól megérkezett.

 

Az angol válogatottban 29 alkalommal szerepelt, két világbajnokságon és egy Európa-bajnokságon is járt.

 

 

Luke Shaw azt mondta: "Kilenc évvel ezelőtt írtam alá ehhez a csodálatos klubhoz és nagyon örülök, hogy meghosszabbíthatom ittlétemet. Mérhetetlenül sokat tanultam, mióta annyi évvel ezelőtt Manchesterbe jöttem, emberként és játékosként egyaránt, már tudom, mi kell ahhoz, hogy egy ilyen klubnál sikeres legyek.”

 

"A menedzserrel és az edzői stábjával még az utazásunk elején járunk. Már ebben a szezonban is voltak sikereink, de sokkal többet akarunk. Nagyszerű lehetőségünk van arra, hogy valami különlegeset hozzunk itt létre és én mindent beleadok, hogy ennek részese lehessek."

 

John Murtough, a Manchester United igazgatója így nyilatkozott: "Luke rendkívül fontos játékosa a csapatnak és a világ egyik legjobb védőjévé nőtte ki magát. Közel egy évtizede van a klubnál és tisztában van a sikerrel kapcsolatos elvárásokkal, valamint az ezek eléréséhez szükséges kemény munkával, elkötelezettséggel és magas színvonallal.”

 

"Egyéb kiemelkedő képességei mellé hozzáadta a vezetői képességeit is, és mindannyian alig várjuk, hogy még évekig a Manchester United mezében láthassuk őt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!