Ten Hag reakciója a Brentford legyőzésére

Erik ten Hag elégedett volt azzal, ahogyan a Manchester United talpra tudott állni és 1-0-s győzelmet tudtak aratni szerdán este a Brentford felett.


Első félidei kiválóság

"Szerintem nagyon jó teljesítmény volt. Az első játékrészben parádés futballal rukkoltunk elő, amit nem könnyű megtenni egy nagyon jó Brentforddal szemben. Nagyon kompaktan, magasan vagy éppen mélyen visszahúzódva védekeztek, szóval nem volt könnyű helyzeteket kidolgozni. A labda birtokában nagyon jól muzsikált a csapatunk motorja - Bruno Fernandes - aki remek mérkőzést produkált. Volt több helyzetünk is, míg a kapunkat egyszer se veszélyeztette az ellenfél, szóval rendben volt a védekezésünk is. A szünetet követően egy nagyobb lehetőséget engedélyeztünk nekik, akkor viszont ott volt David de Gea, aki nagyszerű védést mutatott be egy-az-egy elleni szituációban. A második félidőben párharcokat és csatákat nyertünk és szerintem így is kell játszanunk a továbbiakban is."

 

Rashford újra eredményes volt

"Nagyon jó mérkőzést játszott. Szerintem nagyon sokoldalú volt. Kijött a támadóvonalból és erőcsatárként is tudtuk őt használni, de a szélen is megtalálható volt. Szerintem nagyon jó volt az összjáték közte és Marcel Sabitzer, illetve Jadon Sancho és Antony között is."

 

"Beszélhetünk róla szinte minden mérkőzést követően és amikor ő nem tud annyira bekapcsolódni a játékba, mint vasárnap [a Newcastle ellen] az nagyon nem jó számunkra. Játékba kell hoznunk, de neki is ugyanúgy vállalnia kell a felelősséget, mint a többi játékosnak. Készen kell állnia arra, hogy gólszerzési pozíciókba kerüljön, amihez energiára és fókuszáltságra van szüksége minden egyes mérkőzésen. Ma egy újabb remek befejezése három pontot ért számunkra."

 

 

Shaw korai távozása

"Ebben a pillanatban nem tudok válaszolni ezzel kapcsolatban. Nem tudok róla semmit se mondani, mert várnunk kell 24 órát és csak azt követően lehet a megfelelő diagnózist felállítani. Azonnal lecseréltem, nem akartam kockáztatni, de ki kell várnunk, hogy miként alakul az állapota. Nem kívánom jelen pillanatban ezt tovább kommentálni."

 

A mi erődítményünk

"Boldog vagyunk emiatt [hogy az Old Trafford egy erődítmény], de ez azt is mutatja, hogy képesek vagyunk jó teljesítménnyel előrukkolni. Most az a feladatunk, hogy ezt az idegenbeli meccseken is megismételjük, szóval dolgoznunk kell ehhez a karakterünkön és a személyiségünkön. A hazai meccseken ezek közül mindegyikkel rendelkezünk, de idegenben nem tudjuk ezt mindig a pályára is kivinni."

 

Csapat erőfeszítés

"Nagyon elégedett voltam Jadon Sancho, Antony és Marcel Sabitzer teljesítményével is, mert ők az egész mérkőzésen veszélyesek voltak. Anthony Martial visszatérése is segítségünkre lehet, mert így több opcióval rendelkezünk a támadószekcióban. Az egész szezonban mi játszottuk a legtöbb mérkőzést Európában, többet mint bármelyik másik csapat, szóval szükségünk van a keret mélységére és mindenkinek készen kell állnia a bevetésre. Látható volt a végén, hogy bár Victor Lindelöf csak rövid időre állhatott be, a játéka különbséget jelentett a korábbi állapothoz képest."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!