Shaw megsérült

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag szerint Luke Shaw-t ki kell vizsgálni, miután a Brentford elleni mérkőzés első félidejében lecserélte.


A balhátvéd a 37 perc alatt, amit a pályán töltött igazi céltudatossággal teljesített, annak ellenére, hogy sárga lapot kapott, ám a válogatott játékosnak kissé váratlanul le kellett jönnie.

 

A menedzserrel való rövid konzultáció után egyenesen az öltöző felé vette az irányt az elővigyázatosság jegyében.

 

Tyrell Malacia vette át a helyét, miközben a Vörös Ördögök Marcus Rashford első félidei találatának köszönhetően 1-0-s győzelemmel tértek vissza a Premier League-be.

 

"Ebben a pillanatban nem tudok róla nyilatkozni, mert 24 órát várnunk kell" - mondta Ten Hag a MUTV-s Stewart Gardnernek, a Méhek elleni fontos győzelem után az Old Traffordon.

 

"Akkor lehet felállítani a megfelelő diagnózist. Szóval ebben a pillanatban nem szeretnék erről beszélni."

 

Később, a sajtótájékoztatóján a holland mester megismételte álláspontját, kijelentve: "Ebben a pillanatban nem tudok nyilatkozni. Megvárom a holnapi napot, hogy mi a diagnózis. Egyből levettem őt, nem akartam kockáztatni. De meg kell várnunk az eredményt.”

 

23-as számú játékosunk 250. alkalommal lépett pályára a klub színeiben azon a héten, amikor új, hosszú távú szerződést írt alá a klubbal.

 

Reméljük, hogy a probléma nem túl komoly, hiszen a hétvégén az Everton következik az Old Traffordon, szombaton 13:30-kor.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!