Ten Hag: Kiegyensúlyozottnak kell lennünk

Erik ten Hag felszólította a Manchester United játékosait, hogy az Everton elleni szombati bajnokin végig tartsák magukat a szintjükhöz.


A menedzser elégedett volt a Vörös Ördögök válaszával és azzal, hogy szerdán este a Brentford ellen újra visszatértek a győztes útra a Newcastle United elleni múlt vasárnapi vereséget követően.

 

Most, hogy ebben a szezonban már másodjára látják majd vendégül a Stolverkosokat az Old Traffordon - a januári, FA-kupa sikert követően - Erik kiegyensúlyozottságot vár csapatától.

 

"Minden az elvárásokról és arról szól, hogy hozzuk a saját szintünket" - mondta pénteki, hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Ez kultúra kérdése is, mert csak akkor lehetsz a Manchester United játékosa, ha megütsz egy bizonyos szintet."

 

"Ezt pedig mindig hoznod kell - nem csak egyszer, mert azok a játékosok, akik ezt nem tudják mindig megtenni, azok nem igazán tartoznak az elit játékosok közé."

 

"De egy olyan játékos számára, aki a topligák egyikében szerepel, trófeákért vagy a Premier League megnyeréséért harcol, mindig ezt kell tennie, kiegyensúlyozottan kell teljesítenie."

 

 

A hétközben Marcus Rashford jegyezte a végül mindent eldöntő gólt a Méhek ellen, a manchesteriek pedig ezt követően professzionális csapatmunkával hozták le a mérkőzést.

 

"Minden mérkőzésen ezt kell tennünk, ehhez pedig felkészültségre van szükség és alapértelmezésnek kell válnia, ha a Manchester Unitedben játszik valaki" - tette hozzá Ten Hag.

 

"Ez az elvárás, nem és/vagy kérdése. Ezt kell tenni és vállalni kell a felelősséget. Egy játékosnak teljesítenie kell, amellyel el is kell számolnia."

 

A United szombaton már harmadszorra méri majd össze erejét az Evertonnal a szezon során azt követően, hogy októberben a Goodison Parkban győzték le őket, majd a világ legrégebbi kupasorozatában a már említett győzelmet aratták felettük a harmadik fordulóban 2023 év elején.

 

Ezúttal azonban már Sean Dyche irányításával érkeznek majd az Álmok Színházába.

 

"[Sean Dyche] kiváló munkát végez" - méltatta kollégáját a holland szakember.

 

"Az Everton együttese nagyon jó erőnléti állapotnak örvend."

 

"A fizikális teljesítményük kimagasló, ezzel pedig fel kell majd vennünk a versenyt." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Everton

Premier League, 30. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!