Erik beszélt Rashford sérüléséről

Erik ten Hagot Marcus Rashford állapotáról kérdezték, miután a csatár bicegve hagyta el a pályát az Everton elleni 2-0-s győzelmünk alkalmával.


A Vörös Ördögök gólkirálya nyújtózkodott, hogy megpróbálja elérni a csereként beálló Christian Eriksen passzát, a mozdulat után azonban jelezte, hogy cserét kér.

 

Egyértelmű volt, hogy érzett valamit, és a pálya körül bicegett, mielőtt az öltöző felé vette az irányt, a helyét pedig Wout Weghorst vette át a találkozó 80. percében.

 

A szurkolók éltették, ő pedig közben a tömegbe dobta a mezét, de természetesen aggodalomra ad okot, hogy pihenni kényszerülhet.

 

 

 

 

Amikor a mérkőzés után a 10-es számú játékos helyzetéről kérdezték, Ten Hag a BBC-nek nyilatkozott: "Ez túl sok. Különösen, ha vasárnap este játszol, majd szombaton az első meccs is a tiéd. A hét közepén pedig a Brentford ellen meccselsz azért, mert az eredeti időpontban Ligakupa meccset játszottál. Így amiatt bűnhődsz, mert bejutottál a kupadöntőbe, szóval ez nem helyes.”

 

"Nem tudom mi van vele. Ez történik, amikor ennyi meccset kell játszanod rövid időn belül, szoros a menetrend. A játékosok nem tudnak regenerálódni, és fennáll a veszélye annak, hogy megsérülnek. Ez teljesen egyértelmű.”

 

"Nem tudjuk megmondani, pontosan mi történt, még úgy sem, hogy beszéltünk vele. Meg kell várnunk a holnapot, vagy a holnaputánt, aztán majd meglátjuk, mi a diagnózis. Meg kell várnunk, hogy mi az és mennyire súlyos" - tette hozzá a BT Sportnak. "Nem néz ki jól. Meg kell védenünk a játékosainkat - mindenki a legjobb játékosokat akarja a pályán látni, mindenki nagyszerű, szórakoztató futballt akar látni, mint amilyet ma láttunk, de ehhez szükség van a legjobb játékosokra."

 

Ez volt Marcus 350. fellépése a klubban, de nem teljesen úgy alakult, ahogyan szerette volna, annak ellenére, hogy asszisztált Anthony Martial találatához.

 

A United legközelebb csütörtökön lép pályára, amikor a Sevillát fogadja az Old Traffordon az Európa-liga negyeddöntőjében.

 

A következő Premier League-feladat a kieséstől fenyegetett Nottingham Forest lesz vasárnap délután.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!