Albiston: A középpálya van napirenden

A legendás United védõ, Arthur Albiston - aki most az MUTV munkatársa - is ugyanúgy izgatott a nyári igazolások és lehetséges új arcok érkezése, valamint bennük rejlõ potenciál miatt, ahogyan a szurkolók.


Mint egy szurkoló, úgy én is nagyon izgulok az új igazolások miatt, mint ahogy szomorú is vagyok, amikor az idõsebb játékosok elérnek a visszavonulásuk pontjához, mint Edwin van der Sar, Gary Neville és Paul Scholes.

Rengeteg nagyszerû emléket kaptunk ettõl a három játékostól United mezben szerepelve, akik szinte pótolhatatlanok is. De a klub megy elõre és a játékosok új generációja lép most elõre. A három új igazolás legjobb korban van, a legjobb éveik elé néznek és remélhetõleg sokat belõlük a Unitednél töltenek el.

Ashley Youngból és Phil Jonesból sokkal többet láttam, mint David de Geából. Csak a televízióban láttam õt a spanyol La Ligában, valamint a mostani U21-es Európa-bajnokságon játszani. De biztos vagyok abban, hogy a menedzser rengeteg otthoni munka után döntött a fiatal kapus mellett. Gondolom a megfigyelõk nem csak mostanában, hanem akár egy éve, vagy még hosszabb ideje figyelték õt, talán azóta, hogy az Atletico elsõ csapatába került. Végülis már egy ideje tudtuk, hogy van der Sar a szezon végén visszavonul.

 


Biztos vagyok abban is, hogy a menedzser mindig keresi a megfelelõ játékosokat és ha mégegy középpályás érkezne, az segítene neki, hiszen nem csak Paul Scholest, hanem Owen Hargreavest is elvesztettük. Lehet Sir Alex egy újabb személlyel csökkenteni akarja majd a terheket Darren Fletcherrõl, Michael Carrickrõl és Andersonról.

Nem mintha a menedzser bármikor csak azért igazolt volna, hogy meglegyen a létszám. Mindig olyan játékosokat akart találni, akik elég jók ahhoz, hogy az elsõ csapatig jussanak, ehhez a munkához pedig rengeteg alapra van szükség. Az elmúlt 15-20 évben többször is elõhúzott már nyulakat a kalapból - senki nem gondolta volna, hogy Eric Cantona ideigazol.

Azt hiszem, Sir Alex megnézte a középpályáját, biztos vagyok abban, mindent megadnánk mégegy Paul Scholesért, egy fiatal Paul Scholesért. De csak várnunk kell, megadni minden bizalmat Sir Alexnek!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!