A United női csapatának ellenfele az FA-kupa döntőben a Chelsea

A Manchester United női csapata a Brightont legyőzését követően a Chelsea ellen vívja meg a május 14-én megrendezésre kerülő FA-kupa döntőt.


Marc Skinner csapata szombaton (április 15-én) a Brighton ellen lépett pályára az FA-kupa elődöntőjének első mérkőzésén, és 3-2-es győzelemmel jutott be története során először a  torna döntőjébe. 

 

A második elődöntőre szombat délután került sor, a címvédő Chelsea az Aston Villához utazott. 

 

Ezúttal is a regnáló bajnokok kerültek ki győztesen, Sam Kerr ismét betalált, és döntő gólt szerzett a nehezen kiharcolt 1-0-s győzelemben.

 

Ha valaha is eljött az ideje annak, hogy a Vörös Ördögök megszerezzék történetük első győzelmét Emma Hayes csapata ellen, akkor az FA-kupa döntője lenne a megfelelő alkalom erre. 

 

A United női csapatának Kékek elleni kilenc találkozója során eddig egy 1-1-es döntetlen hazai pályán volt a legjobb eredménye a csapatnak a Chelsea ellen. 

 

A legutóbbi találkozó az év elején egy szűk 1-0-s vereséggel végződött, Kerr gólja pedig ismét nem meglepő módon döntőnek bizonyult.
Skinner csapata megmutatta, hogy vannak ütőképes játékosai a Vörös Ördögöinek, Rachel Williams szombat este a kispadról beállva a 89. percben győztes gólt szerzett a Brighton ellen.

 

Leah Galton és Alessia Russo is a vendégek hálójába talált, míg a Brighton Mary Earps korai öngóljával és Danielle Carter higgadt befejezésével szerzett gólt.

 

A döntőt május 15-én 16:00-kor rendezik a Wembley stadionban. 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!