Ten Hag reakciója a Forest legyőzésére

Erik ten Hag kijelentette, a Manchester Unitednek "mérkőzésről-mérkőzésre" kell haladnia a szezon végéhez közeledve.


Mérkőzésről-mérkőzésre haladunk

"Mindig mérkőzésről-mérkőzésre készülünk. Győznünk kell, mert mi vagyunk a Manchester United. Ennek kell lennie a hozzáállásunknak. Tudom, hogy ez nem mindig sikerül. Ha ennyi mérkőzést játszol, akkor előfordulnak hullámvölgyek, mint hogy döntetlent játszunk hétközben [a Sevilla ellen], hibákat védünk és balszerencsénk van. De az elkövetett hibákból tanulni kell és ma egy fókuszált és koncentrált teljesítményt láttam és pontosan erre is van szükségünk, különösen a szezon végéhez közeledve. Mint korábban is mondtam, ebben az időszakban a pontvesztések még drágább mulatságnak számítanak, mert ilyenkor minden meccs egy döntővel ér fel. Vannak csapatok, amelyek kiesés ellen küzdve az életükért harcolnak. Vagy éppen azért, hogy átvegyék a vezetést, szóval tényleg minden egyes pontért keményen meg kell harcolni."

 

Antony élt a pillanatával

"Védelmembe vettem őt, de ő is tudja azt, amit én. Ha támadó vagy, akkor szükséged van valamilyen kézzelfogható eredményre. Mostanra már neki is van ilyenje, de egyébként már minden sorozatban eredményes tudott lenni és még vannak hátra mérkőzések. Ugyanezt kell csinálnia minden egyes alkalommal az összes sorozatban. A Premier League-ben a legmagasabb szintű védők ellen kerülsz szembe és a másodperc tört része alatt kell döntést hozni. Ma az a pillanat volt, amikor ezt meg is tette. Egyértelműen fejlődik. Nagyön örülök, hogy be tudott találni és lőtt volna még egyet, ha Wan-Bissaka nem blokkolja a próbálkozását! Feljebb kell lépnie, hogy folyamatosan ilyen teljesítményt tudjon nyújtani, de a mai egy jó példa volt arra, hogy mindkét gólnál képes volt jó döntést hozni."

 

 

Sérülés problémák

"Látható, hogy milyen a dolgok milyen gyorsan változnak, hiszen múlt héten még kilenc egészséges védőm volt, mára csak négy. Szükségünk van a létszámra, különösen mert egyike vagyunk azon néhány csapatnak Európában, akik rengeteg mérkőzést játszanak és szükségünk van a megfelelő keretmélységre ahhoz, hogy mindegyik sorozatban benn tudjunk maradni, mivel minden egyes pályára lépéskor jó csapatot akarunk kiküldeni. Ma tettünk egy lépést előre, mert bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk jó teljesítményre a jelenleg rendelkezésünkre álló játékosokkal, csütörtökön és vasárnap pedig újra harcra késznek kell lennünk."

 

Magabiztos védekezés

"Nagyon jó teljesítményt nyújtott a védelmünk. Korábban már beszéltünk arról, hogy a védekezést 11 játékossal kell megoldani és hogy miként, de természetesen a legnagyobb figyelem ilyenkor a védőnégyes kapja. Nagyon jól védekeztünk, amellyel dominálni tudtuk az ellenfelünket és volt egy olyan pillanatunk is, amikor a védekezésből támadásba való átmenetünk is nagyszerűen sikerült. Ők nagyon koncentráltak voltak. A szögek nem igazán megfelelőek, ha Harry bal oldali belső védőként kell játsszon, ez nehézséget jelent számára. Szerintem jobb teljesítményre képes a jobb oldalon. Victor mindkét lábát képes jól használni és szerintem fantasztikus munkát végzett védekezésben Johnsonnal szemben. Szóval ezért döntöttem úgy, hogy így állok fel velük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!