Ten Hag: Tudjuk miért vagyunk itt

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere elmondta, hogy játékosai készen állnak és hajlandóak küzdeni a közös ügyért ami a Sevilla elleni továbbjutás az Európa-liga elődöntőjébe.


Az Álmok Színházában 2-2-re végződött múlt heti összecsapást követően a Vörös Ördögök egyhangúan azon vannak, hogy mindent megtesznek az andalúziai csapat ellen annak érdekében, hogy bejussanak a sorozat legjobb 4 csapata közé.

 

Vasárnap a Premier League-ben 2-0-ra legyőzték a Nottingham Forest csapatát, a menedzser pedig reméli, hogy ez lendületet ad fiainak a csütörtök este rájuk váró mérkőzésen.

 

Az első találkozón elért döntetlen miatt mindent eldöntő viadalnak tekinthető összecsapást megelőzően Ten Hag exkluzív interjút adott a klubmédiának, mely az alábbiakban olvasható.

 

Erik, egy hatalmas európai negyeddöntő visszavágójának előestéjén vagyunk, mit tudnál elmondani a stáb és a csapat hangulatáról?

"Nagyon jó, nagyon várjuk a találkozót. Szerintem a csapatszellem fantasztikus. Tudjuk miértt vagyunk itt. Múlt héten döntetlent játszottunk, így holnap nyernünk kell, mert szeretnénk továbbjutni."

 

Nagyon fontos döntéseket kell meghoznod a kezdő kijelölésekor. Mennyire okoz ez fejfájást?

"Nem fáj a fejem" - mondta nevetve. "Néhány játékos sérülésből felépülve ma már edzett, megnézzük hogyan reagálnak erre aztán holnap meghozzuk a megfelelő döntést. Vannak forgatókönyveink, terveink. Holnap elővesszük a legjobbat, mert ezt a meccset meg kell nyernünk."

 

 

Nem tudom számodra milyen volt megélni a múlt heti, szerencsétlen döntetlent, szurkolóként hihetetlen élmény volt és nem a legjobb értelemben véve. Mennyire lehet nagy az önbizalom abból az első 60 percből, amikor a csapat folyamatosan dominál a Sevilla ellen?

"Igen, határozottan az volt. Utána beszéltük is, hogy most tükörbe kell nézni, de vastagon volt benne része a balszerencsének is. Nagyon szerencsétlen gólokat kaptunk, de ez van. Nem tehetünk azzal már semmit, de a jövőn tudunk alakítani, ami holnap lesz, úgyhogy fel kell készülnünk."

 

Végezetül, nagyon szép a napsütötte Sevilla és gyönyörű a stadion is, aminek biztos nem lesz túlságosan barátságos a légköre. Mennyire várod már ennek fényében a találkozót?

"Mindig nagyon várom azokat a mérkőzéseket, amikor egy fantasztikus szurkolótábor áll az ellenfél háta mögött. Az hiszem, ahogy mondtad is, a hangulat zseniális lesz. Szeretnénk bejutni az elődöntőbe, úgyhogy mindent bele kell adnunk, mert a 99% nem elég."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sevilla - Manchester United

Európa-liga negyeddöntő, 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!