Csapathírek az FA-kupa elődöntő előtt

Erik ten Hag túl korainak érezte a Sevilla elleni vereséget követően, hogy bármilyen csapathírt osszon meg a vasárnapi, Brighton & Hove Albion elleni FA-kupa mérkőzés előtt, amikor pénteken hivatalos sajtótájékoztatóján kérdezték.


A menedzser elmondása szerint a játékosok erőnléti állapota "elég jó", de még a csapat esti edzésére szüksége volt ahhoz, hogy teljes képet kapjon.

 

"Túlzottan kevés idő telt még csak el a sevillai hármas sípszó óta, szóval nem tudok mit elmondani" - kezdte Ten Hag a médiának.

 

"Még nem edzettünk ma, azt követően többet fogok tudni."

 

 

Bruno Fernandes ismét a Vörös Ördögök rendelkezésére állhat majd, miután a Sevilla elleni Európa-liga negyeddöntő visszavágót eltiltás miatt kihagyni kényszerült.

 

Harry Maguire azonban nem lesz bevethető a világ legrégebbi kupasorozatában összegyűjtött sárga lapjai miatt, amelyekből az utolsót a Fulham elleni negyeddöntőben gyűjtötte be.

 

Mivel a sérült Lisandro Martinez és Raphael Varane nincsen számításba vehető állapotban, így Victor Lindelöf és a sokoldalú Luke Shaw a legesélyesebb vasárnap a védelem tengelyében való szereplésre.

 

Tyrell Malacia csütörtökön este már visszatérhetett a meccsnapi keretbe, miután a Nottingham Forest elleni múlt vasárnapi bajnokit sérülés miatt ki kellett hagynia és így betölthető az egyel beljebb húzódó Shaw helyét a védelem bal oldalán. Esélyes lehet még a posztra Diogo Dalot is, aki az elmúlt két mérkőzésen szerepelt ott.

 

Az még egyelőre nem tisztázott, hogy Anthony Martial megfelelő állapotban van-e ahhoz, hogy újra a kezdőcsapat tagja legyen, miután Spanyolországban sérülés miatt le kellett cserélni a második félidő elején.

 

Scott McTominay a teljes andalúz túrát kihagyta, miután folytatja rehabilitációját korábbi sérüléséből és várhatóan még további mérkőzéseket lesz kénytelen kihagyni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton - Manchester United

FA-kupa, Elődöntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!