Ten Hag: Figyelnünk kell Kane-re

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere dicsérte a Tottenham Hotspur csapatkapitányát, Harry Kane-t a csütörtöki, kulcsfontosságú londoni Premier League-meccs előtt.


A középcsatár a közelmúltban klubja minden idők legjobb góllövője lett és márciusban Wayne Rooneyt is megelőzve a szigetország góllövőlistájának élére került.

 

És a Tottenham eddigi kihívásokkal teli szezonja ellenére - melyben a múlt hétvégén a Newcastle United ellen egy drámai 6-1-es vereséget is elkönyveltek - Kane továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A Spurs 9-es számú játékosa az észak-keleti városban is célba talált és reméli, hogy csütörtökön a fővárosban, a csapatok összecsapásán, a United ellen eddig megszerzett öt gólját tovább gyarapítja majd.

 

Erik azonban bízik abban, hogy a Vörös Ördögök hatástalanítani tudják a veszélyes csatárt, ahogyan azt az Old Traffordon októberben, az odavágó mérkőzésen aratott magabiztos, 2-0-s győzelem során is tették.

 

"Teljesen egyértelmű a hatása a Spurs játékára" - kezdte a menedzser a szerdai mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját Carringtonban.

 

 

"És természetesen van erre is tervünk, a hazai meccsen is nagyon jól teljesítettünk."

 

"Szóval igen, holnapra is nagyon jó tervre van szükségünk. Csapatként kell védekeznünk, mert ő egy okos játékos, így nem engedhetjük, hogy olyan helyzetekbe kerüljön, ahol nagy hatással lehet a játékra."

 

Ten Hag azt is elismerte, hogy a Unitednek csapatként kell felkészülnie a Tottenham rohamaira a házigazdák 62 850 szurkolója előtt.

 

A Spurs játékosai felajánlották, hogy visszatérítik a szurkolóiknak a meccsjegyek árát a múlt vasárnapi, St James' Parkban elszenvedett súlyos vereség után, Kane és társai pedig megfogadták, hogy mindent megtesznek, hogy megfelelően reagáljanak a kudarcra.

 

Erik a sajtótájékoztatóján elmondta az újságíróknak, hogy a Vörös Ördögöknek fel kell készülniük egy "őrült" Spurs-teljesítményre.

 

"Nyilvánvaló, hogy nagyon súlyos vereséget szenvedtek, ezáltal dühösek, és ez lehet az üzemanyag a visszavágáshoz."

 

"De ahogy mondtam, ez rólunk szól. Egy ellenfél soha nem lehet éhesebb [mint] mi [vagyunk]."

 

"Így kell felkészülnünk a meccsre, és készen kell állnunk arra, hogy dominánsak legyünk és irányítsuk a játékot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!