Ten Hag reakciója a Spurs elleni döntetlenre

Erik ten Hag elismerte, csalódott, amiért döntetlen született a Tottenham Hotspurrel szemben, tekintettel arra, hogy miként alakult a Manchester United számára az első 45 perc.


Csalódást keltő döntetlen?

"Igen, egyértelműen. Bár a véleményem szerint annyira nem játszottunk jól. Rengeteg helyzetünk volt, amelyeket viszont nem fejeztünk be. Nem voltunk eléggé könyörtelenek, de kétszer így is betaláltunk. Ezt követően azonban le is kell tudni zárni a mérkőzést."

 

Bruno helyzete, aminek értékesítésével 3-1 lehetett volna

"Én nem hibáztatok egyetlen játékost. Fantasztikus akciót láthattunk [a lövés előtt]. És mint mondtam, a félidő előtt nem voltunk eléggé könyörtelenek a kapu előtt. Szerintem több gólt kellett volna lőnünk, bár így is kétszer voltunk eredményesek egy idegenbeli meccsen, ami jó dolog."

 

A Tottenham két gólja

"Nagyon könnyen elkerülhető gólokat kaptunk. Nem zártuk le az utat a beadásaik előtt, pedig ott proaktívnak kell lenni. Ki kell lépnünk és blokkolnunk kell a második hullámba érkező labdákat is, de ezt nem igazán tettük meg - nagyon könnyű helyzetbe hoztuk ezzel őket, folyamatosan ezzel próbálkoztak és így egyszerűen tudtak gólokat szerezni."

 

 

Harc a győzelemért 2-2-nél

"Mi minden mérkőzésnek a győzelem vágyával vágunk neki, de az eléggé egyértelmű volt, hogy ők hogyan menedzselték a mérkőzést. Győzni akartunk, ami nem sikerült. A meccs előtt azt gondoltam, egy döntetlen rendben lenne. De ha megnézzük ezt a mérkőzést, ahol 2-0-ra vezettünk, akkor ott természetesen jobban kell menedzselni a meccset és le kell zárni a nyitott kérdéseket."

 

Cél a győzelem a Villa ellen

"Ha nyerünk vasárnap, akkor igen, ezt egy jó hétnek könyvelhetjük el. De előbb el kell jutnunk odáig, ehhez pedig minden energiánkra szükségünk lesz és regenerálódnunk kell. Fel kell készülnünk arra a meccsre, a megfelelő energiát és fókuszt kell megtalálnunk. Aztán újra harcba kell indulnunk."

 

Maguire visszatérhet vasárnap?

"Jelen pillanatban nem tudok mondani semmit erről. Várnunk kell és beszélnünk kell az orvosi stábbal, illetve Harry-vel. Aztán meglátjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Aston Villa

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!