Ten Hag reakciója a Brighton elleni vereségre

Erik ten Hag szerint a Manchester Unitednek az ellenfelek kapuja előtt könyörtelenebbnek kell lennie, hátul pedig jobban kell koncentrálniuk, miután az utolsó pillanatban vereséget szenvedtek csütörtökön este a Brighton vendégeként.


Könyörtelenebbnek kell lenni

"Szerintem nagyszerű helyzetet sikerült kidolgoznunk már az első percben, de nem voltunk eredményesek belőle. Sokkal könyörtelenebbnek kellett volna lenni az első félidőben kidolgozott helyzeteinknél, mert nagy lehetőségeket puskáztunk el. A végén pedig egy olyan gólt ajándékoztunk az ellenfélnek, amilyen nem fordulhat elő és amelynek nem szabadott volna megtörténnie. Talán egy kicsit a fókusz hiánya is okozhatta, de emellett balszerencsések is voltunk, mert az nem volt szabadrúgás. Az ilyen helyzetből pedig már nem lehet felállni. Vasárnap viszont pontosan ezt kell majd tennünk."

 

Nem szabad elveszíteni a fókuszt

"Tiszta gólhelyzeteink voltak Antony dos Santos, Anthony Martial, Marcus Rashford és Casemiro révén is. Ők mind ígéretes lehetőségeket dolgoztak ki, amelyek közül legalább egynek be kellett volna mennie. De nincsenek aggodalmaim. Meg kell tartanunk a fókuszunkat, amelyet nem veszíthetünk el az utolsó és az utolsó utáni másodpercekben sem. Ha ez sikerült volna, akkor legalább egy pontot vihettünk volna haza. Ha nem is jött volna össze a győzelem, mert nem lőttük be a helyzeteinket, legalább nem kaptunk volna ki."

 

 

Kérdések a szabadrúgás kapcsán

"Láttam, hogy kezezés volt és talán elveszítette az egyensúlyát. Talán hátulról meg is lökték, de ezt nem láttam pontosan, mert túlzottan sok játékos volt körülötte. A dühömet az előtte lévő szabadrúgás okozta, mert ilyenért [Shaw-val szemben Enciso ellen] soha nem adnak szabadrúgást, míg ma este több olyan csúnya becsúszó szerelés volt, amely után még a síp se harsant fel. Ez viszont semmi nem volt. Tiszta blokkolás volt, ami pedig sípszót ért."

 

Még sok energia van a tarsolyban

"Láttam a fizikai teljesítményeinket az elmúlt mérkőzéseken, amelyek még mindig magas szintűek és jók voltak. Még mindig felfelé tartunk."

 

Talpra kell állni

"Az elmúlt öt mérkőzésünkből négy győzelem és egy döntetlen volt a mérlegünk. Jó sorozatban voltunk, fejlődünk. De még hosszú út áll előttünk. Fókuszáltnak kell maradnunk. A sorsunk minden szempontból a mi kezünkben van és talpra kell állunk. Meg kell tanulnunk a leckét a mai estéből, tovább kell lépnünk és már a West Ham elleni meccsre kell koncentrálnunk. Ahol pedig talpra kell állnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham - Manchester United

Premier League, 35. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!