Csapathírek a West Ham meccs előtt

A Manchester United valószínűleg, nagyjából ugyanazzal a csapattal lép pályára vasárnap a West Ham United ellen, mint csütörtökön a Brighton & Hove Albion ellen, de Erik ten Hag reméli, hogy egy fontos játékos visszatér.


Alejandro Garnacho, aki a múlt héten írta alá új, hosszú távú szerződését a klubbal, a United legutóbbi 12 mérkőzéséről hiányzott, miután a márciusi, Southampton elleni 0-0-s döntetlen alkalmával súlyos bokasérülést szenvedett.


A Vörös Ördögöknek hiányzott a 18 éves játékos sebessége a szélen, aki eddig kiváló szezont fut.

 

Garnacho négy gólt és öt asszisztot jegyzett a 2022/23-as idényben, valamivel több mint 1000 perc alatt, és a West Ham elleni FA-kupa mérkőzésen győztes gólt szerzett.

 

Ten Hag szerint Garnacho játéka attól függ, hogyan fejlődik az edzéseken, de nem zárta ki, hogy 49-es számú játékosunk a hétvégén már a csapatba kerülhet.

 

 

"Azt hiszem, ugyanaz a csapat lesz" - válaszolta Ten Hag, amikor arról kérdezték, hogy van-e valamilyen csapathíre a londoni látogatás előtt. "Talán egy játékos: Garnacho. Meg kell néznem."
 

"Talán ő is benne lehet, de meg kell néznünk, hogyan alakul az állapota."

 

A hét elején Ten Hag kizárta, hogy Scott McTominay és Raphael Varane részt vehet a kelet-londoni utazáson, de azt sugallta, hogy Varane felépülése jól halad, és még ebben a hónapban visszatérhet.


Varane az áprilisi, Sevilla elleni 2-2-es döntetlen során sérült meg, míg McTominay az öt nappal korábbi, Everton elleni meccs óta nem lépett pályára.

 

Lisandro Martinez lábközépcsonttörés miatt a szezonra kidőlt, és - bár a felépülése jól halad - Donny van de Beek-et nem valószínű, hogy nyár előtt újra láthatjuk.

 

A hazaiaknál várhatóan Nayef Aguerd, Declan Rice és Tomas Soucek is visszatér betegség után, de Gianluca Scamacca és Kurt Zouma hiányzik, míg Vladimir Coufal combhajlítóprobléma miatt kérdéses.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!